Een lekker en gezond assortiment van paddenstoelen als bijgerecht, of om gewoon te eten bij een glaasje wijn. Paddenstoelen bevatten veel eiwitten, vezels vitaminen en mineralen. Dit maakt ze erg gezond en goed voor je lijn.
Prep: 22 mins
Cook: 11 mins
Ingrediënten
50 gram cantharellen
50 gram oesterzwammen
50 gram kastanje champignons
50 gram paddenstoelen naar keuze
1 bosui
1 teentje knoflook
1 eetlepel olijfolie
verse peper
Keltisch zeezout
Aanwijzingen
1snijd de paddenstoelen in grove stukken
2snijd de knoflook en de bosui
3zet een koekenpan op een hoog vuur en voeg de olijfolie toe
4laat de olijfolie niet te heet worden, voorkom 'walmen'
5fruit de knoflook
6voeg de paddenstoelen toe en bak ze tot ze een mooie donkere kleur hebben
7verse peper en zout toevoegen naar smaak
8voeg tot slot de bosui toe en schud het geheel goed door elkaar
Voel jij je niet fit? Zit je kleding niet lekker? Voel jij je onzeker over je lichaam? Heb je weinig energie om leuke dingen te doen? Zonde! Dat kan echt anders. Ik kan en wil je graag helpen omdat ik oprecht geloof in de kracht van de juiste voeding en de juiste leefstijl. Ik ben gediplomeerd voedingscoach en ervaringsdeskundige. Alles wat ik weet deel ik met je (en de 100.000 andere maandelijkse bezoekers van deze website) in de artikelen die ik regelmatig post, via de e-boeken die ik in eigen beheer uitgeef en door persoonlijk voedingsadvies te geven via mijn online voedingsadviespraktijk NLbewustvoedingsadvies. Ik leef het zelf en het werkt echt!
Natuurlijk wil je gezonder leven, een gezonder gewicht, een strakker lichaam en natuurlijk wil jij je fitter voelen. Maar hoe doe je dat en waar haal je de tijd vandaan? Afvallen, gezonder eten en je energieker voelen kun je leren. Neem de info op deze site en gebruik het in je voordeel.
Je beseft het misschien niet, maar met alles wat je eet en drinkt start je een enorm complex lichamelijk proces op. In dit proces spelen je bloedsuikerspiegel, je hormonen, je neurotransmitters en je metabolisme een belangrijke rol. Zo wordt je van bepaalde voedingsstoffen juist dikker en van andere juist niet. Dit helpen je af te vallen.