Keltische zeezout

Het Keltische zeezout is het meest gezonde zout dat er bestaat. Het bevat heel veel mineralen en sporenelementen. Hierbij kun je denken aan magnesium, jodium, calcium en selenium. Deze mineralen zijn erg belangrijk voor je gezondheid. Ze hebben bijvoorbeeld invloed op het goed werken van je schildklier, je immuunsysteem, je spijsvertering, je bloedaanmaak, je hormonen, je hart, je bloeddruk en nog veel meer.

Keltische zeezout

De samenstelling van Keltische zeezout  kun je vergelijken met de samenstelling van je bloed en van je tranen. Beroemde chef koks gebruiken het ook en roemen het om de smaak.

Keltische zeezout. Gezond, rijk aan mineralen. Meer weten? Download het e-boek Gezond in 10 stappen

Keltisch zeezout is tevens het meest natrium arme zout dat er bestaat. Je kunt het natuurlijk gebruiken om je eten op smaak te brengen, maar je kunt het ook in je water doen. Een klein beetje Keltisch zeezout in je water kan ervoor zorgen dat je extra energie krijgt. Dit heeft te maken van de gezonde mineralen.

Meer weten?

Er bestaat een verband tussen de westerse eetgewoontes en de huidige trend in overgewicht, diabetes 2 en allerlei andere vervelende ziektes. In het e-boek Gezonde Voeding lees je over de preventieve werking van voeding. Je doet er tal van nieuwe ideeën mee op.

Wil je meer weten over gezond leven en een gezond gewicht en heb je praktische tips en inzichten nodig om alles daadwerkelijk uit te voeren? Download dan het e-boek Gezond in 10 stappen.