Online Cursus Afvallen

 39,95

Afvallen moet je leren, anders lukt het nooit. Dit is de meest complete cursus over afvallen

In deze cursus leer je onder andere:

 • Zonder honger af te vallen
 • Afvallen zonder calorieën te tellen
 • Af te vallen zonder enorm te hoeven sporten
 • Waarom je juist in je bed afvalt
 • Hoe je dagelijks automatisch meer calorieën verbrandt
 • Wat de juiste voeding is om af te vallen
 • Welke vormen van beweging je helpen om af te vallen

Beschrijving

Wil jij ook nooit meer op dieet? En wil jij je wel fitter, slanker en energieker voelen (en flink afvallen natuurlijk)? Volg dan de online Cursus Afvallen. Je leert in 18 lessen hoe afvallen werkt, wat totaal niet werkt (en wat bijna iedereen wel doet!) en wat je juist wel moet doen om af te vallen.

Het resultaat?

Dat zie je vanzelf in de spiegel! En je gaat je ook fitter en energieker voelen. Door de juiste dingen te leren over afvallen, ben jij beter in staat om de juiste keuzes te maken, zodat je gewicht gaat verliezen, je fitter en energieker gaat voelen.

Waarom ga je deze online Cursus Afvallen doen?

De reden dat je de Cursus Afvallen wilt volgen kan jij alleen invullen. Als ik zo vrij mag zijn om een scenario te schetsen:

Wil jij graag afvallen?

Jij wilt niet alleen een paar kilo verliezen, je wilt die kilo’s er echt blijvend vanaf hebben?

Weg dus met die dikke buik. Zeg maar vaarwel tegen die zwemband en al die randjes waardoor je kleding niet lekker zit! En hoe fijn zou het zijn om zonder te hijgen de trap op te lopen?

Mooi beeld toch?

Ja, maar het gaat je niet lukken.

“Het gaat me niet lukken?”

Nou, ok. Het gaat je niet lukken op dezelfde manier die je de vorige keren, toen je wilde afvallen, hebt geprobeerd.

“Waarom niet?”

Zeg eens; waarom zijn je vorige pogingen niet geslaagd? Wellicht kun je het zelf invullen, maar afvallen is best ingewikkeld. Daar ben je inmiddels wel achter gekomen, toch?

Het ligt niet helemaal aan jou

Laat ik voorop stellen dat het mislukken van je vorige afvalpogingen niet helemaal aan jou lag. Het lag echt niet aan een gebrek aan wilskracht en discipline en het lag ook niet aan het weinige aantal calorieën wat je at.

Sportte je ook meer, de vorige keer dat je wilde afvallen? Flink wezen zweten en wat was het resultaat?

Ik begrijp heel goed dat je dit regime niet volhield. Bijna niemand houdt dit vol, dus voel je alsjeblieft niet gefrustreerd, schuldig of ongelukkig. Om verantwoord af te vallen hoef je je niet te focussen op minder eten en meer bewegen.

Je moet dus wat anders doen, dan dat je voorheen deed, om af te vallen.

Afvallen is geen kwestie van tijdelijk meer bewegen, minder eten, niet snoepen en vaker op je weegschaal gaan staan. Verantwoord afvallen is echt een proces en vele factoren spelen een rol. Door deze online Cursus Afvallen te gaan volgen leer je (als het ware) hoe je kunt afvallen.

Cursus Afvallen: “Zo, die ziet er goed uit!”

Natuurlijk wens je jezelf een slank lichaam toe en natuurlijk wil je weer leuk, op spontaan gemaakte foto’s staan. Wie wil dat niet? Je wilt je toch niet meer te hoeven schamen, wanneer je in badkleding loopt? Wie wil dat eigenlijk wel?

En natuurlijk lijkt het jou helemaal geweldig wanneer mensen jou gemeende complimentjes geven over je uiterlijk. Zo van: “Zo, die ziet er goed uit”. “Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?”

In de Cursus Afvallen leer je hoe je wel af gaat vallen (geen trucjes en quick fixes)

Natuurlijk wil je het resultaat:

 • Een slank lichaam
 • Een energiek en fit gevoel
 • Minder hoge getallen op de weegschaal

Alleen…. hoe doe je het?

Afvallen is een stuk complexer dan alleen maar minder calorieën eten dan dat je lichaam er verbruikt. Minder calorieën eten en meer bewegen leiden meestal maar tot tijdelijke resultaten. Daarna kom je helaas weer aan. Herkenbaar?

Je moet dus wat anders doen. Ik kan je alvast verklappen dat niet het aantal, maar het type calorieën van doorslaggevend belang is bij afvallen.

Je gaat het allemaal leren in deze cursus over afvallen.

Download hier de Online Cursus Afvallen

Stel jezelf eens de volgende vragen:

 • Waarom krijg je eigenlijk te veel calorieën binnen?
 • Waarom kun je jezelf niet bedwingen?
 • Heb je genoeg discipline? Of ligt het daar helemaal niet aan?
 • Laat jij je vaak verleiden? En, hoe zou dat komen?
 • Of zouden andere oorzaken een rol kunnen spelen, dat je nu te zwaar bent?

Ook dit komt allemaal in de Cursus Afvallen allemaal aan bod. De antwoorden staan allemaal in de online cursus, je hoeft ze alleen nog maar op te halen. Het mooie is, dat je vanaf les 1 al aan de slag kunt. Je kan dus snel resultaten ervaren.

Tijdens het volgen van de 18 lessen, start je al met afvallen. Je krijgt per les voldoende tips en inzichten, die je gemakkelijk kunt toepassen in je huidige dagelijkse routine. Je zult ervaren dat, wanneer je de inzichten toepast, de resultaten (bijna vanzelf) komen. Hoe mooi is dat?

Je hoeft dus niet de hele cursus eerst af te ronden om te kunnen beginnen. Nee, je start vanaf les 1. Dit zou dus vandaag al kunnen zijn.

Wat moet je daarvoor doen? Klik op de onderstaande button om de cursus te kopen en er over enkele ogenblikken mee te beginnen.

Download hier de Online Cursus Afvallen

Waar wacht je nog op? Dit is een van de meest uitgebreide cursussen over afvallen.

Online Cursus Afvallen

De knop omzetten

Om af te vallen moet je echt de “knop omzetten”. Afvallen is veel meer dan calorieën tellen. Afvallen heeft te maken met vele processen en factoren. Denk hierbij aan de rol van:

 • Je hormonen
 • Je bloedsuikerspiegel
 • De snelheid van je stofwisseling
 • Hoeveel stress die je ervaart
 • Hoe je omgaat met nare gebeurtenissen, uit het verleden en het heden
 • Hoeveel je slaapt ….. en nog veel meer

Je moet het echt willen en je moet het jezelf echt gunnen. Anders lukt het niet.

In deze cursus over afvallen ga je het allemaal leren. In de online Cursus Afvallen leer je hoe je verantwoord afvalt en het mooie is; je kunt direct starten, zodat je al heel erg snel goede resultaten ervaart.

Calorieën tellen is wel het laatste waar je aan hoeft te beginnen. Dat doen we in deze cursus dan ook niet. Je kunt niet alles in één keer weten. Dus ik neem je stap voor stap mee en ik begeleid je in jouw proces van afvallen.

Afvallen is een proces van stappen zetten en de eerste stap zet je vandaag.

Download nu de Online Cursus Afvallen

In deze Online Cursus Afvallen leer je onder andere:

 • Af te vallen zonder honger
 • Afvallen zonder calorieën te tellen
 • Af te vallen zonder enorm te hoeven sporten
 • Waarom je van stress juist dik kunt worden
 • Dat je in je bed af kan vallen, lekker slapen dus
 • Dagelijks automatisch meer calorieën te verbranden (zonder dat het moeite kost)
 • Wat de juiste voeding is om af te vallen (dit zal je verbazen)
 • Welke vormen van beweging je helpen om af te vallen

In de eerste lessen van de online Cursus Afvallen krijg je direct al een flink aantal goede tips, waarmee je direct uit de voeten kunt. De inzichten van de eerste lessen kun je gemakkelijk uitvoeren, zodat je al snel resultaten gaat ervaren. En dat is wel zo prettig omdat afvallen een grote wens van je is, toch?

Niet alleen afvallen, er is meer (veel meer)

Het mooie is, dat het succes wat je gaat behalen (je gaat immers flink afvallen) ook uitstraalt op andere facetten van je leven. Je wordt niet alleen slanker, fitter en energieker. Met de nieuwe (extra) energie die je gaat ervaren, kun je dagelijks meer dingen ondernemen.

Die extra energie komt er, gegarandeerd. Je leven kan dus een stuk leuker worden. Ook zou je zelfverzekerder kunnen worden en meer zelfvertrouwen kunnen krijgen.

Bedenk je eens wat een positief gevoel en een fit en slank lichaam voor jou kan betekenen.

Download hier de Online Cursus Afvallen

Ben jij er klaar voor?

Bestel dan deze online Cursus Afvallen en start vandaag nog. Hoe eerder je de Cursus Afvallen opstart, hoe eerder je de eerste resultaten gaat ervaren.

Tip: niet te lang nadenken…. je speelt al een tijdje met de gedachte om af te vallen. Er is altijd wel een excuus om vandaag niet hoeven te starten. Excuusjes zijn er altijd. De tijd om te beginnen is ook nooit goed, er speelt altijd wel iets in je leven. Maar ja, daarmee raak je je kilo’s niet kwijt natuurlijk!

Het punt is: ga het gewoon doen!

Het slankere figuur en het gezonde gewicht is slecht 1 beslissing van je af.

Ben jij er nog niet klaar voor?

Als je er nog niet klaar voor bent, je bent nog niet bereid de “knop om te zetten”, dan snap ik dat. Dan dank ik je oprecht voor de tijd die je hebt besteed, aan het lezen van dit stuk. Jij vindt de content immers waardevol en je hebt de tijd genomen om dit te lezen. En dat is mooi.

Mijn oprechte dank dus. Ik hoop dat mijn woorden je inspireren en dat, wanneer je er wel klaar voor bent, dat je terug komt om deze online cursus over afvallen wel te gaan starten.

Serieus, je moet deze cursus niet gaan doen wanneer je er niet klaar voor bent. Ook al koop je deze online cursus over afvallen voor nog geen € 40,- Wanneer je de lessen niet gaat volgen (en er dus niets mee doet) dan is het zonde van je geld.

Kom volgende maand nog eens terug, zou ik zeggen.

Even over deze cursus

De content van deze cursus bestaat uit zeer relevante inzichten, die gebaseerd zijn op diverse wetenschappelijke studies over afvallen. Al die inzichten gaan je zeker helpen.

Deze cursus bevat geen calorie-lijstjes, simpele beweegschema’s en caloriearme menu’s. Inmiddels weet jij zelf waarschijnlijk ook wel dat dergelijke afvalmethodes niet werken. Nou ja, dergelijke methoden werken wel, maar meestal tijdelijk…. Dat dan weer wel.

In deze cursus over afvallen doe je heel veel kennis op, zodat jij zelf weet wat je moet doen om verantwoord af te vallen. Hoe meer je weet, hoe beter je in staat bent om zelfstandig de juiste keuzes kunt maken. En dat is belangrijk, toch?

Ben je er klaar voor? Mooi, bestel de cursus (je hebt gelijk toegang!) en start direct. Klik op de onderstaande link en begin vandaag nog.

Download hier de Online Cursus Afvallen

Fantastisch aanbod

Ik doe je overigens geen “fantastisch” aanbod;  zo van “De totale waarde van deze cursus is minimaal € 800,-“. “Maar jij mag deelnemen voor € 80,-“. “Alleen als je nu beslist!”

Nee, dat doe ik niet. Ik vraag gewoon € 39,95 voor deze cursus en dat is inclusief de BTW. Eerlijk toch?

Een weggevertje?

Zo zie ik het niet. Ik heb heel hard gewerkt om deze cursus voor je te ontwikkelen. Er zit jaren lang van research, studie en ontwikkeling in. Vele boeken en wetenschappelijke onderzoeken over afvallen, gezond eten en beweging (en ook over mentaal welzijn) heb ik in de afgelopen jaren voorbij zien komen. Daarnaast heb ik honderden artikelen en blogs geschreven voor mijn website (en andere sites) en coach ik cliënten (via mijn online praktijk) die gezonder willen eten en willen afvallen.

Er is echt ongelofelijk veel informatie beschikbaar over gezond leven, afvallen en bewegen. Ga er maar eens aan staan om alles te bestuderen. En al die informatie moet ook op een begrijpelijk manier gepresenteerd worden, zodat jij het tot je kunt nemen.

Het was dus een hele klus om deze cursus voor je te ontwikkelen. Van A tot en met Z heb ik er zo’n beetje een jaar over gedaan.

Waarom ik er dan niet meer geld voor vraag? Nou, heel erg simpel. Ik weet heel veel over afvallen en gezond leven (en ook over mentaal welzijn). Dit wil ik gewoon met je delen. That’s it.

Waarom zou ik extra van je willen profiteren, door een hele hoge prijs te vragen? Ik heb iets (de sleutel) wat jij graag wilt (afvallen). Waarom zou ik het dan onnodig duurder maken? Niet nodig toch?

Ik hoop dat jij, met deze cursus, flink gaat afvallen en ook nog eens dat de kwaliteit van je leven gaat verbeteren. Daar gaat het toch om, mensen helpen?

De juiste dingen doen

Hoe fijn zou het zijn wanneer jij jouw persoonlijke doelen behaalt en dat jij je eigen (innerlijke) grootsheid ontdekt, doordat je deze cursus over afvallen gaat volgen?

Vrijwel iedereen kan afvallen, maar de meeste mensen doen precies de verkeerde dingen, waardoor het toch niet lukt. Ik ga je leren wat je moet doen, zodat jij zelf in staat bent om de juiste keuzes in voeding en beweging te maken, waardoor je gaat afvallen.

Download hier de Online Cursus Afvallen

Ik geef dus eigenlijk een heleboel weg. Eigenlijk zou ik deze cursus inderdaad voor € 800,- moeten aanbieden. Maar ja, dan kopen nou eenmaal minder mensen deze cursus en verdien ik natuurlijk wel meer. Maar nogmaals, daar gaat het mij niet om. Ik wil juist veel mensen bereiken en veel mensen inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Vandaar de prijs van € 39,95 inclusief BTW.

Hoeveel is het je waard?

Vanuit mijn eigen ervaring kan ik je vertellen dat een slank lichaam en een fit gevoel enorm veel waard is. De waarde van een fit en energiek gevoel en een slank lichaam is (wat mij betreft) niet uit te drukken in geld.

Ik hoef geen € 10 miljoen op mijn bankrekening te hebben staan terwijl ik energieloos, futloos, ongelukkig en veel te dik ben. Ook geen € 100 miljoen. Dat is het mij echt niet waard.

Er wordt wel gesteld dat mensen voor hun 40ste levensjaar bereid zijn om hun gezondheid op te geven om welvaart te vergaren. Maar na hun 40ste zijn mensen juist bereid om hun welvaart in te leveren ten bate van hun gezondheid.

Je gaat je gezondheid pas echt waarderen, wanneer deze achteruit gaat. En overgewicht is een belangrijke reden dat je gezondheid verslechterd. Gelukkig kun jij er nu zelf wat aan doen.

Je kunt voor jezelf bepalen of jij het waard vindt om € 40,- in jezelf te investeren om gezonder, fitter en slanker te worden.

Oh ja, die € 39,95 is éénmalig. Er zijn geen kleine lettertjes, die je vast zetten aan een maandelijks abonnement. Dat doe ik niet. Heb ik zelf ook een hekel aan.

Niet goed, geld terug garantie

Omdat ik 100% overtuigd ben van het feit dat de inhoud van deze cursus je helpt om af te vallen, geeft ik je een niet goed, geld terug garantie¹.

Ik denk dat dit de meeste complete cursus is over afvallen. Tijdens het volgen van deze cursus ben je al bezig met:

 • Het versnellen van je metabolisme, zodat je meer calorieën verbrandt en dat helpt om af te vallen
 • Het constant houden van je bloedsuikerspiegel, zodat je geen cravings en hongerpieken meer hebt, wat helpt bij afvallen
 • Je bent niet bezig met calorieën tellen
 • Je weet welke calorieën je helpen om af te vallen (en die eet je dan ook!)
 • De juiste lichaamsbeweging, die helpt om af te vallen
 • Stress management omdat stress een behoorlijke dikmaker kan zijn (niet veel mensen weten dit)
 • Goed te slapen

Wat moet je doen? Klik op de onderstaande button om vandaag nog te starten met afvallen.

Download hier de Online Cursus Afvallen

Wie ben ik?

Ik ben Matthijn Tromp, voedingscoach en eigenaar van het gezondheidsplatform NLbewustgezond.nl. De afgelopen jaren hebben 100 duizenden mensen mijn website site gevonden en duizenden mensen hebben 1 van mijn 8 e-boeken gelezen. Ook spreek ik cliënten persoonlijk via mijn online voedingsadviespraktijk NLbewustvoedingsadvies.

Het is mijn persoonlijke streven om zo vrij, uitbundig, fit en zo gezond mogelijk te leven. Ik wil mij zo fit mogelijk voelen om elke dag 100% te kunnen geven aan de belangrijke dingen van mijn leven. Dat is natuurlijk mijn gezin en ook de ondernemingen waar ik dagelijks aan werk. En ook geef ik graag 100% aan mijzelf. Immers, hoe zou ik in staat kunnen zijn om dingen weg te geven, wanneer ik zelf dingen tekort kom?

De afgelopen jaren heb ik tientallen boeken gelezen over gezond eten, mentaal welzijn, afvallen en gezond leven. Ik lees zo’n 20 boeken per jaar. Daarnaast heb ik een ontelbaar aantal wetenschappelijke studies onder ogen gehad en heb ik een opleiding als voedingsadviseur succesvol afgerond.

Alles wat ik weet over gezond eten, gezond leven, afvallen en ook over mentaal welzijn probeer ik zelf uit of heb ik uitgeprobeerd. Zo sta ik elke dag voor zonsopgang op, douche ik met koud water, neem ik ’s ochtends bijna altijd een vruchten/groenten smoothie met lijnzaad, mediteer ik, sport ik zeer regelmatig, eet ik gezond, drink ik geen frisdrank (nou ja, 2 keer per jaar ofzo).

Saai? Nou, echt niet! Weet jij hoe lekker vers bereide maaltijden zijn, met verse kruiden?

En toegegeven, ik houd ook van stroopwafels, bitterballen, chinees, sushi, appeltaart met slagroom en paprika chips. Natuurlijk weet ik ook hoe fast food smaakt. Maar het aandeel van dit soort voedingsmiddelen is slechts een paar procent van het totale geheel.

Verreweg de meeste voeding die ik binnen krijg is gezond te noemen.

Dus, doe jij ook mee?

Download hier de Online Cursus Afvallen

¹ Natuurlijk hoop ik dat je goed uit de voeten kunt met de deze online cursus. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn, stuur mij dan een mailtje met de reden. Dan stort ik het aankoopbedrag weer terug. Deze actie geldt tot 8 dagen nadat aankoop. Je loopt dus geen enkel risico.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Online Cursus Afvallen” te beoordelen