Tips voor een gezond gewicht en een gezond leven

Een lekker gevoel, een gezond gewicht, fit en slank zijn, wie wil dat niet? Het is allemaal binnen handbereik en het is voor bijna iedereen haalbaar. Maar waar begin je eigenlijk mee en hoe houd je het vol? Daar gaat het om. NLbewustgezond.nl staat vol met tips voor een gezond gewicht en een gezond leven. 

Tips voor een gezond gewicht en een gezond leven

Een lekker gevoel, een gezonde gewicht, fitter en slank zijn, is het gevolg van een gezonde levensstijl. Op NLbewustgezond.nl vind je veel praktisch toepasbare informatie, die je gemakkelijk zelf in de praktijk kunt brengen.

Tips voor een gezond gewicht en een gezond leven. Meer weten? Download het e-boek Gezond in 10 stappen.

Het in de praktijk brengen van de tips voor een gezond gewicht en een gezond leven is meestal het kritieke punt. Je weet wel wat goed voor je is, maar weten wat goed voor je is en doen wat goed voor je is een groot verschil.

Tips voor een gezond gewicht en een gezond leven, onderverdeeld

Er zijn wel duizenden verschillende voedingsmiddelen, duizenden verschillende oefeningen en duizenden verschillende situaties die je gezondheid en je gevoel beïnvloeden. Om het totaalplaatje helder te houden heb ik een verdeling gemaakt in de tips voor een gezond gewicht en een gezond leven.

1. Blog

Ik hou een blog bij, waarin je wekelijks tips voor een gezond gewicht en een gezond leven ontvangt

2. Artikelen

Op de website vind je artikelen over de onderwerpen gezonde levensstijl, gezonde voeding, beweging en de mentale aspecten.

3. E-boeken

In de verschillende e-boeken worden de tips voor een gezond gewicht en een gezond leven dieper uitgewerkt.

Uitvoering van de tips

Er is één aspect dat veelvuldig terug komt op deze website. En dat is het aspect van ‘mouwen opstropen en gaan’. Ik ben zelf erg van het uitvoeren van plannen. Als je iets wilt bereiken (wat dan ook) dan is een plan belangrijk, maar de uitvoering van het plan is belangrijker.

Op deze site staat ongelofelijk veel informatie en die tips voor een gezond gewicht en een gezond leven helpen echt. Mits je ze uitvoert. Er gebeurt nooit wat, wanneer je de tips leest en vervolgens een plan maakt en zegt: ‘Volgende week ga ik beginnen’.

‘Volgende week’ komt…. en gaat en je bent niet begonnen. Zonde! Want iedere dag is een kans en iedere dag brengt je een stapje dichter bij waar je wilt zijn.

Wil je afvallen?

Mooi! Er staan talloze tips op de site. Neem ze ter harte en voer ze (of een aantal) uit.

Wil je sterker worden?

Prima! Er talloze tips tips die je daarbij helpen. Je hoeft het alleen maar uit te voeren.

Voel je je depressief en wil je van dat gevoel af?

Super! Talloze inzichten wachten op je. Probeer er een paar uit. Niet alles zal voor jou werken, maar niets doen leidt tot bekende situaties. Iets doen leidt tot een ander resultaat.

Ben je vaak ziek?

Maak je immuunsysteem sterker! Er zijn heel veel dingen die je op korte termijn kunt doen, zodat je minder vaak ziek zal zijn.

Gezond gewicht en gezond leven. Meer weten? Download het e-boek Gezond in 10 stappen.

Je ziet, ik ben erg van het toetsen van de theorie in de praktijk. Ik hoop dat je die dingen van NLbewustgezond.nl afhaalt waarvan jij denkt dat ze bij je passen. Ook hoop ik dat je prettige resultaten ervaart.

Natuurlijk ben je wel verantwoordelijk voor je eigen lijf, dus als je twijfelt, consulteer een specialist of informeer je breder.