Rondreis Thailand

Rondreis Thailand

Je gezonde levensstijl opgeven tijdens de vakantie is nergens voor nodig. Bij reisorganisatie Kras kun je tijdens een rondreis Thailand het sightseeing zelfs combineren met gezond leven. Na een tocht door de tropische jungle genieten van een ontspanningsmassage, na het snorkelen smullen van een verse kokosnoot en kooklessen bijwonen met verse producten; het kan allemaal. Wij pakken de koffer vast.

Een gezonde ontdekkingstocht door Thailand

Gezond leven wordt voor velen steeds belangrijker. Lekker in beweging zijn, goed eten en rustmomentjes inlassen zijn de nieuwe norm. En waarom zou je daarmee stoppen op vakantie? Vooral Thailand is een ideaal land voor een gezonde vakantie. Proeven van versgeperste fruitsappen en mediteren in de tropische tuin van het luxe hotel is hier eerder regel dan uitzondering. En dan hebben we de actieve excursiemogelijkheden en kooklessen met verse producten nog niet eens genoemd. Bij reisorganisatie Kras kun je het gezonde combineren met sightseeing als je kiest voor een rondreis Thailand.

Hiken door de tropische jungle

Thailand is een land van uitersten. Paradijselijke eilandjes met parelwitte stranden, chaotische  metropolen met rijk versierde tempels en ongerepte jungles versieren dit land in Azië. Tijdens een rondreis Thailand is er dan ook voor ieder wat wils. Wat dacht je van een ontdekkingstocht door de jungle van het Nationale Park Khao Yai? Speuren naar de Aziatische olifant doe je hier. En opfrissen kan in een van de schitterende waterpoelen onder een waterval. Als je ’s avonds terugkomt in het luxe hotel van Kras kun je de benen rust gunnen door een ontspanningsmassage te boeken. Maar van het verse fruit smullen in je eigen, luxe kamer kan natuurlijk ook.

Touren door bruisend Bangkok

Bij de bruisende hoofdstad Bangkok denk je misschien niet meteen aan gezonde lucht. Het drukke verkeer met de vele tuk tuks zijn chaotisch. Gelukkig kun je bij Kras de stad verkennen tijdens een fietstocht met een Nederlandssprekende gids. En hij zorgt ervoor dat je de meest vervuilde plekken van de stad vermijdt. Volg hem langs de rivier de Menam en ontdek de glimmende tempels, imposante shoppingmalls en torenhoge skyscrapers. In het State Tower Hotel sluit je de dag af in de beroemde Sky Bar met een kleurrijke smoothie. En mét uitzicht over Bangkok!

Relaxen op paradijselijk Koh Pi Pi

Natuurlijk mogen de tropische stranden van Thailand niet vergeten worden tijdens de rondreis. Na alle indrukken ontspannen onder een wuivende palmboom met een kokosnoot heb je aan het eind van een rondreis Thailand wel verdient. Zet bijvoorbeeld koers naar het eiland Koh Pi Pi om hier op een van de parelwitte zandstranden te genieten van de zon. Vergeet de snorkel niet mee te nemen, want onder het azuurblauwe wateroppervlakte van de Andaman Zee liggen kleurrijke koraalriffen vol zeepaardjes en tropische vissen verborgen. De vakantie is helemaal compleet als daarna de ober van het luxe strandresort al voor je klaar staat met een vers vruchtensapje.

Eerste nog wat kilootjes kwijt voordat je gaat?

Wil je eerst nog wat kilootjes kwijt, voordat je aan je rondreis door Thailand gaat beginnen? Volg dan de stappen van het e-boek Eerste Hulp bij Verantwoord Afvallen.

Eerste hulp bij verantwoord afvallen

Eerste Hulp bij Verantwoord Afvallen

Heb je al van alles geprobeerd om af te vallen en kwam je steeds weer aan? Dat kan echt anders!

In dit e-boek leer je o.a.

  • dat niet het aantal maar juist het type calorieën belangrijk zijn om af te vallen.
  • dat bepaalde hormonen, neurotransmitters, je bloedsuikerspiegel en je metabolisme een mega belangrijke rol spelen bij afvallen.
  • dat je helemaal geen honger hoeft te lijden als je wilt afvallen (juist niet!).

Volg de stappen van het e-boek Eerste Hulp bij Verantwoord Afvallen. Niet goed geld terug. Zo zeker ben ik ervan, dat het werkt.

€ 15,99 € 8,99
Bestel nu

 

Matthijn Tromp Voeding en lifestyle coach

Voel jij je niet fit? Zit je kleding niet lekker? Voel jij je onzeker over je lichaam? Heb je weinig energie om leuke dingen te doen? Zonde! Dat kan echt anders. Ik kan en wil je graag helpen omdat ik oprecht geloof in de kracht van de juiste voeding en de juiste leefstijl. Ik ben gediplomeerd voedingscoach en ervaringsdeskundige. Alles wat ik weet deel ik met je (en de 100.000 andere maandelijkse bezoekers van deze website) in de artikelen die ik regelmatig post, via de e-boeken die ik in eigen beheer uitgeef en door persoonlijk voedingsadvies te geven via mijn online voedingsadviespraktijk NLbewustvoedingsadvies. Ik leef het zelf en het werkt echt!