Cooking Method: Bakken

Lekker bakken. Op deze pagina's vind je lekkere, gezonde en gemakkelijke recepten.

Lamsrack

Lamsrack met groenten en kletskop van kaas

Biologische lamsrack met verse rozemarijn, verse groenten en een kletskop van kaas. Lekker, smaakvol, afwisselend gemakkelijk te bereiden.

  By Matthijn Tromp Voeding en lifestyle coach

Ovenschaal met aubergine mozzarella en tomaat

Gezonde, gemakkelijke en lekkere ovenschotel van aubergine, mozzarella en tomaten. Aubergine is lekker voedzaam. Zo bevat het vezels en vitamines van het B-complex en de mineralen foliumzuur en kalium. Buffel mozzarella bevat calcium en vitamine A en is lekker romig.

  By Matthijn Tromp Voeding en lifestyle coach

Gevulde courgette

Gevulde courgette met rundergehakt en verse kruiden

Gevulde courgette met rundergehakt, verse kruiden en groenten. Gevulde courgette is koolhydraatarm, dus het veroorzaakt geen bloedsuikerpieken en het bevat gezonde eiwitten en vezels. Dit maakt deze gevulde courgette lekker verzadigend. Courgette is erg gezond. Een courgette bevat veel vezels, vitamine C, B1 e B2 en de mineralen, ijzer, calcium, magnesium en caroteen

  By Matthijn Tromp Voeding en lifestyle coach

Gebakken aubergine

Gebakken aubergine met tomaat en paprika

Gebakken aubergine met tomaten, paprika, knoflook en bladpeterselie. Een lekkere lunch of een gezonde snack. Aubergine bevat veel vezels en mineralen. De vezels helpen je lichaam om andere voedingsstoffen beter te verteren. Ook helpt aubergine je met een gezond gewicht.

  By Redactie

Gebakken tonijn met avocado salade

Gebakken tonijn met avocado salade

Lekker, gebakken tonijn met avocado salade Bomvol gezonde omega 3 vetten en de nodige eiwitten. Omega 3 is goed voor je hersenen en het helpt zelfs om op je gewicht te blijven. Je kunt er ook voor kiezen om de tonijn niet te bakken en deze rauw op te dienen.

  By Redactie

havermout pannenkoeken

Havermout pannenkoeken met aardbeien en blauwe bessen

Heerlijke havermout pannenkoeken met rood fruit van bessen en aardbeien. Havermout is supergezond, want het bevat veel vezels en verzadigd voor lange tijd omdat de koolhydraten langzaam worden opgenomen. Ideaal dus, wanneer je op je gewicht wilt letten. Havermout is ook glutenvrij en het bevat de broodnodige eiwitten. Wetenschappers stellen ook dat je door het eten van havermout langer leeft. Het bevat de gezonde mineralen magnesium en selenium en het zou de risico's op hart- en vaatziekten verlagen. Havermout pannenkoeken zijn dus lekker gezond.

  By Matthijn Tromp Voeding en lifestyle coach