Gelukkig nieuwjaar en een voorspoedig 2016!

Gelukkig nieuwjaar

Over een paar uur roepen we weer ‘Gelukkig nieuwjaar!’ en knallen de champagnekurken weer van de fles. We wensen elkaar weer het allerbeste voor het nieuwe jaar. Vooral de momenten rond 24:00 uur maken mij altijd erg blij. Aan het einde van ieder jaar vind ik meestal ook een moment van reflectie. Dan denk ik even na over wat heb ik het afgelopen jaar allemaal gedaan? wat had ik nog meer willen doen? wat heb ik goed gedaan en wat kon beter? Dat soort dingen. In deze blog blikken we even terug op 2015 en kijken we vooruit naar 2016.

Gelukkig nieuw jaar geweest

Wat is het jaar weer snel voorbij! Het lijkt wel alsof ieder nieuw jaar, sneller voorbij gaat dan het jaar ervoor. Ik hoop dat jij tevreden terug kan kijken op een mooi en gelukkig 2015.

Voor mij en voor NLbewustgezond.nl is 2015 erg gelukkig geweest. Even een paar ontwikkelingen op een rijtje die het afgelopen jaar zijn gerealiseerd:

  1. Ook dit jaar heeft NLbewustgezond.nl weer honderdduizenden bezoekers mogen ontvangen. En dat vinden wij natuurlijk heel erg leuk. Een leuk puntje om even te delen.
  2. Het E-boek Wat Je Denkt Ben Jezelf is gelanceerd en vindt gretig aftrek. Ook heel erg leuk om te zien. Dat geeft echt energie!
  3. De website zelf is in een nieuw fris jasje gegoten.
  4. Er is een recepten module online gekomen, waar je lekkere en gezonde recepten op een makkelijke manier zelf kan maken. Je kan de recepten gratis raadplegen en als je ze op je smartphone of iPad bekijkt, dan kan je de verschillende ingrediënten en handelingen letterlijk afvinken.
  5. Er is op de site een calorietabel toegevoegd, zodat je – als je het wilt weten – de calorieën per voedingsmiddel kan bekijken. Handig ter bewustwording van de energiewaarde van je eten.Weet wat je eet
  6. Sinds kort verkopen we ook producten van anderen. Het eerste voorbeeld is het boek ‘Weet wat je eet’, van Daan de Wit. Een super leuk en goed boek, vond ik zelf.
  7. Wederom zijn er ruim 150 nieuwe blogs gepost. Die veel gelezen worden en ook dat geeft ons ook weer extra energie.
  8. Op social media zijn we ook flink gegroeid, zowel op Facebook als op Twitter.
  9. Ook is dit jaar het gratis e-book Afvallen in 10 stappen online gezet. Je kan wel raden waar dat over gaat.
  10. Daarnaast zijn er achter de schermen nog tal van dingen gerealiseerd, zoals het sneller en veiliger maken van de website.

Wat te verwachten voor het komende jaar?

Ik heb gelukkig al een lange lijst aangelegd van allerlei onderwerken die ik met je wil bespreken in de blogs. Dus ook in 2016 kan je nog genoeg ontdekken op NLbewustgezond.nl. Ook werk ik momenteel hard aan mijn vierde e-boek. Even een tipje van de sluier oplichten; door het e-boek ontdek je gezonder te leven in een paar stappen.

In 2016 zal ook de webshop worden uitgebreid. Ik ben van plan om gezonde en verantwoorde producten te verkopen. Dit betreft producten die je (nog) niet in supermarkten kan kopen. Het zullen producten zijn die ik zelf ook zou gebruiken. Mijn leven staat in het teken van ‘Gezond eten op je bord’, dus als ik het zelf zou eten, dan zou ik het anderen ook aanbevelen.

Die webshop is nodig om de revenuen te genereren om deze site in de lucht te houden en om de uren te compenseren van de mensen die eraan werken. Zoals je wellicht al weet, wil ik je niet vermoeien met schreeuwerige banners en zie ik het al helemaal niet zitten om gesponsorde artikelen te publiceren.

Hoewel ik heel vaak word benaderd door partijen, wil ik je dat niet voorschotelen. Je kan dus alleen producten kopen die ik zelf ontwikkel, of die ik zelf ook gebruik (of die ik zelf ontwikkeld zou willen hebben).

Ook ben ik bezig met een personal trainer om een programma te ontwikkelen waarmee mensen op een verantwoorde manier slanker, fitter en gezonder zullen worden. Ohja, een bijkomend effect is dat je wat kilo’s kwijt raakt.

En, wat kan jij hiermee?

Ik hoop dat je met de tips en inzichten van 2015 geholpen bent om je gezondheid te verbeteren, waardoor je je fitter en gelukkig voelt. Hopelijk zet je die tips en inzichten ook om in daden, want als je dat doet, dan pas merk je de resultaten.

Je kunt nog zoveel lezen over gezond, fit, slank en gelukkig zijn, als je de inzichten niet omzet in daden dan verandert er nooit wat. Klinkt moeilijk? Nou, download dan nu het 7 – Stappen Model om daar wat meer succes in te krijgen. Dit gratis e-boek is inmiddels ook al weer duizenden keren gedownload, dus doe er je voordeel mee.

Wil jij in 2016 wat gezonder eten en de voordelen die daarbij horen ervaren? Bestel dan het boek ‘Weet wat je eet’, of download de combideal van de e-boeken Gezonde Voeding en Afvallen Veranderen.

Bovenal wens ik je alvast een heel erg gelukkig nieuwjaar! Dat al je dromen en wensen mogen uitkomen.

Matthijn Tromp Voeding en lifestyle coach

Voel jij je niet fit? Zit je kleding niet lekker? Voel jij je onzeker over je lichaam? Heb je weinig energie om leuke dingen te doen? Zonde! Dat kan echt anders. Ik kan en wil je graag helpen omdat ik oprecht geloof in de kracht van de juiste voeding en de juiste leefstijl. Ik ben gediplomeerd voedingscoach en ervaringsdeskundige. Alles wat ik weet deel ik met je (en de 100.000 andere maandelijkse bezoekers van deze website) in de artikelen die ik regelmatig post, via de e-boeken die ik in eigen beheer uitgeef en door persoonlijk voedingsadvies te geven via mijn online voedingsadviespraktijk NLbewustvoedingsadvies. Ik leef het zelf en het werkt echt!