Wil je eens iets anders proberen dan een vibrator?

Christine le duc2

Bij Christine le Duc vind je nu het seksspeeltjes voor vrouwen; de Womanizer. Dit seks speeltje wordt ook wel een womanizer, luchtdrukstimulator of luchtdrukvibrator genoemd. Deze luchtdrukvibrator stimuleert de clitoris en verrast de vrouw elke keer weer met een nieuw patroon en ritme. Bovendien schakelt het zichzelf aan of uit wanneer het in contact komt met de huid. De bevrediger is bijna niet weg te denken uit de slaapkamer.

bloedtoevoer naar de clitoris neemt hierdoor snel toe en al binnen heel korte tijd raak je Bekijk nu het ruime aanbod van Christine le Duc verdedigers en laat u verwennen!

Wat is de Womanizer?

De womanizer is een Seks speeltje speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Dit wonderlijke speeltje is echter geen vibrator. De Womanizer trilt niet. Nee de womanizer zorgt ervoor dat wanneer je het kapje om de clitoris plaatst er een vacuüm ontstaat. Vervolgens verwent de womanizer jouw clitje met luchtdruk golven. Het lijkt er eigenlijk op of er iemand aan je clitje sabbelt. De opgewonden. Veel vrouwen komen met de Womanizer snel en gemakkelijk klaar. Zelfs meerdere keren. Dit kan doordat de clitoris zelf, niet direct wordt aangeraakt. Over stimulatie van de clitoris wordt zo voorkomen en kan je eenmaal bijgekomen van jouw heerlijk intense orgasme, direct weer helemaal los met jouw womanizer. Womanizer wat is het verschil? Dat leggen we je uit.

Satisfyers

Wil jij eens iets anders proberen dan een vibrator? Bij Christine le Duc vind je nu hét seks speeltje voor de vrouw; de satisfyer. Dit seksspeeltje wordt ook wel een womanizer, luchtdruk stimulator of luchtdruk vibrator genoemd. Deze vibrator met luchtdruk stimuleert de clitoris en verrast de vrouw iedere keer weer met een nieuw patroon en ritme. Daarnaast zet het zichzelf aan of uit bij aanraking met de huid. De satisfyer is bijna niet meer weg te denken uit de slaapkamer. Bekijk nu het ruime assortiment satisfyers van Christine le Duc en laat je verwennen!

Wat is een satisfyer?

Een satisfyer is een vibrator die werkt met luchtdruk. Waar een normale vibrator werkt met trillingen in de vagina, werkt een satisfyer met pulsatie en luchtdruk die de clitoris stimuleert. De satisfyer bestaat al een tijdje, maar is pas echt bekend geworden toen Heleen van Royen in interviews een boekje opendeed over haar gebruik van de satisfyer.

Het is niet bij iedereen bekend, maar veel vrouwen kunnen alleen door stimulatie van de clitoris een orgasme krijgen. De satisfyer is speciaal ontworpen om de clitoris te stimuleren en wordt daarom ook wel eens de clitoris stimulator genoemd. Veel vrouwen krijgen door de kleine pulsaties en luchtdruk van de satisfyer een orgasme, die ze niet door een vibrator krijgen. De satisfyer wordt alleen gebruikt om de clitoris van buitenaf te stimuleren en kan niet intern worden gebruikt.

Matthijn Tromp Voeding en lifestyle coach

Voel jij je niet fit? Zit je kleding niet lekker? Voel jij je onzeker over je lichaam? Heb je weinig energie om leuke dingen te doen? Zonde! Dat kan echt anders. Ik kan en wil je graag helpen omdat ik oprecht geloof in de kracht van de juiste voeding en de juiste leefstijl. Ik ben gediplomeerd voedingscoach en ervaringsdeskundige. Alles wat ik weet deel ik met je (en de 100.000 andere maandelijkse bezoekers van deze website) in de artikelen die ik regelmatig post, via de e-boeken die ik in eigen beheer uitgeef en door persoonlijk voedingsadvies te geven via mijn online voedingsadviespraktijk NLbewustvoedingsadvies. Ik leef het zelf en het werkt echt!