Sportbh.nl is de sportwebshop voor vrouwen

Bij Sportbh.nl vind je een uitgebreid aanbod van sport bh’s, ook in de grotere maten. Je treft onder andere gespecialiseerde merken als Anita sport bh, Elomi Lingerie, Freya sport & lingerie, Wacoal lingerie, Fantasie lingerie en Shock Absorber. 

Met de extreme control en air control DeltaPad van de sportbeha zijn niet alleen comfort en ondersteuning van het hoogste niveau, maar ligt ook de lat wat betreft looks erg hoog. Zo zijn de nieuwe Mix & Match Sportswear-stijlen verkrijgbaar in de trendy maori-all over print en zachte smart rose. Een combinatie die het hart van sportieve fashionista’s gegarandeerd sneller doet kloppen. De sport bh met voorsluiting en de sportleggings in slangenpatroon zijn de perfecte set voor sportieve fashionista’s!

Zelfs als je eenmaal je maten hebt, kan het vinden van de juiste sportbeha lastig zijn en moet je meestal een paar verschillende maten en merken proberen. Hier zijn enkele tips om de perfecte pasvorm te krijgen …

  • Knus, maar niet te strak: een sportbeha moet strakker zitten dan een gewone beha, maar mag de ademhaling niet belemmeren; u moet twee vingers tussen de banden en uw schouders kunnen steken.
  •  Rimpels zijn slecht: de stof van de cup moet glad zijn. Rimpels in de stof zijn meestal een aanwijzing dat de cup te groot is. Omgekeerd, als u uit de beker morst, is deze te klein.
  •  Pas op voor gaten: elke beugel moet plat tegen de rib behuizing liggen, onder uw borstweefsel, en mag niet knellen of ingraven.
  •  Pas de banden aan: steek uw handen boven uw hoofd. Als de band omhoog komt, is dat meestal een teken dat hij te groot is, hoewel het mogelijk is dat de banden of de sluiting aan de achterkant moeten worden aangepast.
  • Beweeg rond: voordat je je compressie bh koopt van Anita Maternity, spring rond en zwaai met je armen – (het is waarschijnlijk het beste om dit in de kleedkamers te doen of ergens anders waar andere mensen je niet kunnen zien). Als je pijn of ongemak ervaart, probeer dan een andere sport bh.

SPORT BH GROTE CUP

Wij weten maar al te goed hoe lastig het soms kan zijn om een sport bh grote maat te vinden die goed past (die ook nog trendy is) als je een grote cupmaat hebt. Dus heb je een grote bh-maat en is het vinden van een goede sport bh altijd een uitdaging? Dan zit je hier goed. Sportbh.nl heeft ook voor vrouwen, met een D cup of groter, een selectie gemaakt aan sport bh’s in verschillende pasvormen; van beugel- tot een voorgevormde sport bh’s. Wij helpen je graag op weg welke bh het beste bij je past.

Matthijn Tromp Voeding en lifestyle coach

Voel jij je niet fit? Zit je kleding niet lekker? Voel jij je onzeker over je lichaam? Heb je weinig energie om leuke dingen te doen? Zonde! Dat kan echt anders. Ik kan en wil je graag helpen omdat ik oprecht geloof in de kracht van de juiste voeding en de juiste leefstijl. Ik ben gediplomeerd voedingscoach en ervaringsdeskundige. Alles wat ik weet deel ik met je (en de 100.000 andere maandelijkse bezoekers van deze website) in de artikelen die ik regelmatig post, via de e-boeken die ik in eigen beheer uitgeef en door persoonlijk voedingsadvies te geven via mijn online voedingsadviespraktijk NLbewustvoedingsadvies. Ik leef het zelf en het werkt echt!