Maak je seksleven spannender met een voorwerp of kledingstuk

Je seksleven is iets heel persoonlijks. Niet iedereen praat hier altijd even makkelijk over. Al is het vrij normaal dat je je seksleven spannender wilt maken met een sekstoy of een mooi lingerie setje. Er zijn veel verschillende sekstoys die je seksleven zeker een stuk spannender kunnen maken. Welke sekstoy het beste bij jouw past is natuurlijk voor iedereen verschillend. Een vibrator kan je seksleven al een stuk leuker maken. Hieronder lees welke vibrators er zijn en wat je nog meer kunt doen voor een spannender seksleven

Verschillende vibrators

Iedere vrouw heeft haar eigen favorieten vibrator. Dit komt omdat de één klaarkomt van vaginale penetratie, de ander van clitoris stimulatie en sommige zelfs van beiden. Op basis van deze factoren zijn de vibrators aangepast. Er zijn dus speciale vibrators voor een verschillend doel. Hieronder lees welke vibrators er zijn en voor welk deel ze stimulerend zijn:

  • G-spot vibrators hebben een gebogen bovenkant om zo beter bij de G-spot te kunnen komen. De G-spot zit 3 tot 5 cm van de vagina af. Door de vibrerende stimulatie op de G-spot zul je een heftig orgasme krijgen. Het vergt echter wel wat tijd om het juiste plekje te vinden. Ook niet iedereen kan hiervan klaarkomen.
  • Tarzan vibrators zijn het meest populair. Deze vibrator heeft een vaginaal en een clitoraal vibratie. Hierdoor kun je op twee verschillende plekken gestimuleerd worden.
  • Clitoris vibrator vibreert echter alleen op de clitoris. Perfect voor vrouwen die alleen een orgasme kunnen krijgen via de clitoris. Er zijn verschillende standen vibratie waardoor je kunt spelen met de intensiteit.
  • Anaal vibrators zijn speciaal bedoeld voor de anus. Ze heten ook wel buttplugs of anaal beads. De anaal beads zijn kralen naast elkaar die je in kunt brengen en geven een stimulerend gevoel aan de kringspier.
  • Staaf vibratros worden veel door beginners gebruikt. Ze hebben een kleine langwerpige vorm en kunnen aders op de vibrator hebben. Zo geeft het weinig verschil met een echte penis. Ook worden ze veel anaal gebruikt. Hiervoor moet echter wel glijmiddel gebruikt worden om de kringspier te ontspannen.

Een spannend lingerie setje

Lingerie maakt het zeker spannender in de slaapkamer. Je kunt je partner verrassen met een mooi en sexy lingerie setje. Er zijn verschillende soorten setjes. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bh en string combinatie. Daarnaast kun je ook kiezen voor een one-piece of een jurkje. Je kunt ook voor een corset gaan om het nog sexyer te maken.

Hoe jij je seksleven spannender maakt, ligt helemaal in je eigen handen. Met deze informatie kun je dat in ieder geval doen!

Matthijn Tromp Voeding en lifestyle coach

Voel jij je niet fit? Zit je kleding niet lekker? Voel jij je onzeker over je lichaam? Heb je weinig energie om leuke dingen te doen? Zonde! Dat kan echt anders. Ik kan en wil je graag helpen omdat ik oprecht geloof in de kracht van de juiste voeding en de juiste leefstijl. Ik ben gediplomeerd voedingscoach en ervaringsdeskundige. Alles wat ik weet deel ik met je (en de 100.000 andere maandelijkse bezoekers van deze website) in de artikelen die ik regelmatig post, via de e-boeken die ik in eigen beheer uitgeef en door persoonlijk voedingsadvies te geven via mijn online voedingsadviespraktijk NLbewustvoedingsadvies. Ik leef het zelf en het werkt echt!