Je dieet is een bankrekening – Goede voedselkeuzes zijn goede investeringen

Het is heel fascinerend. Het feit dat voedsel je hersenen kan beïnvloeden en ook de besluitvorming beïnvloedt. Gezonde voeding is zeer essentieel om een ​​goed leven te leiden en het is ook erg belangrijk bij het rationeel beslissingen nemen. Volgens wetenschappelijk onderzoek heeft voeding invloed op je lichaam en ook op de werking van de hersenen.

De vraag is hoe?

Je hersenen en eten

Voor de eerste keer onderzoekers kunnen aantonen dat het verhogen van ghreline tot niveaus die worden waargenomen voorafgaand aan maaltijden of tijdens het vasten, ervoor zorgt dat de hersenen impulsief handelen en ook het vermogen om rationele beslissingen te nemen beïnvloedt.

Bekijk het nu eens vanuit een ander perspectief.

Gezond eten kan de besluitvorming over investeringen in crypto valuta’s verbeteren.

Dus als ik meer winst wil maken zonder al te veel risico te nemen, moet ik gaan nadenken over het eten dat ik elke dag heb om het evenwicht tussen lichaam en geest te behouden.

Eet gezond en begin gezonder te investeren in crypto valuta’s zoals Bitcoin en shiba inu coin kopen.

Zou het niet interessant zijn als je door gezonder te eten gezondere keuzes kunt maken op beleggingsgebied en bitcoin kopen? Absoluut, het zou geweldig zijn.

Wat is Bitcoin?

Bitcoin is een gedecentraliseerde digitale valuta, zonder centrale bank of enkele beheerder, die van gebruiker naar gebruiker kan worden verzonden op het peer-to-peer bitcoin-netwerk zonder dat tussenpersonen nodig zijn.

De hoge liquiditeit die met bitcoin kopen gepaard gaat, maakt het een geweldige investeringsstap als je op zoek bent naar winst op korte of lange termijn.

Bitcoin wordt niet gekocht als een inkomstengenererend actief, maar eerder als een eeuwigdurende nulcoupon. 

Hoe zit het met de Shiba Inu-munt?

Shiba Inu-munt, ook wel même-munt genoemd, won snel aan snelheid en waarde bij investeerders. De Shiba Inu-munt is in augustus 2020 anoniem gemaakt onder het pseudoniem “Ryoshi”. Ryoshi zegt over zichzelf dat hij een niemand is en niet belangrijk en dat de pogingen om zijn identiteit te ontmaskeren, zelfs als ze succesvol zouden zijn, teleurstellend zouden zijn. Shiba Inu wil het op Ethereum gebaseerde zijn. Shiba Inu is uniek omdat het de gemeenschap uitnodigt voor de NFT-markt.

Dus mijn vriendin eet gezond en verdient daardoor meer winst bij het investeren in crypto valuta’s?

Een gezonde voeding is essentieel voor een goede gezondheid en denkvermogen. 

Het beschermt je tegen veel chronische niet-overdraagbare ziekten, zoals hartaandoeningen, diabetes en kanker. Een verscheidenheid aan voedingsmiddelen en het consumeren van minder zout, suikers en verzadigde en industrieel geproduceerde transvetten zijn essentieel voor een gezond voedingspatroon. 

Een gezonde voeding bestaat uit een combinatie van verschillende voedingsmiddelen. Waaronder:

Granen (tarwe, gerst, rogge, maïs of rijst) 

Zetmeelrijke knollen of wortels (aardappel, yam, taro of cassave)

Peulvruchten (linzen en bonen)

Fruit en groenten

Voedingsmiddelen uit dierlijke bronnen (vlees, vis, eieren en melk)

Of gezond eten tot meer rendement tijdens het beleggen leidt is nog nooit aangetoont, wat wel aan te tonen valt is dat je brein beter presteert onder gezondere voeding.

Wat zijn de voordelen van gezond eten?

Langer leven

Houdt huid, tanden en ogen gezond

Ondersteunt spieren

Verhoogt de immuniteit

Versterkt botten

Verlaagt het risico op hartaandoeningen, diabetes type 2 en sommige vormen van 

kanker

Ondersteunt gezonde zwangerschappen en borstvoeding

Helpt het spijsverteringsstelsel te functioneren

Een dieet dat goed voor je is, is ook goed voor de planeet – en vice versa

Gezond eten loont ook voor het milieu, onze voeding een prioriteit maken, geeft ook de aarde en zijn voortbestaan voordelen.

Laten we niet vergeten “De grootste rijkdom is gezondheid.”

Matthijn Tromp Voeding en lifestyle coach

Voel jij je niet fit? Zit je kleding niet lekker? Voel jij je onzeker over je lichaam? Heb je weinig energie om leuke dingen te doen? Zonde! Dat kan echt anders. Ik kan en wil je graag helpen omdat ik oprecht geloof in de kracht van de juiste voeding en de juiste leefstijl. Ik ben gediplomeerd voedingscoach en ervaringsdeskundige. Alles wat ik weet deel ik met je (en de 100.000 andere maandelijkse bezoekers van deze website) in de artikelen die ik regelmatig post, via de e-boeken die ik in eigen beheer uitgeef en door persoonlijk voedingsadvies te geven via mijn online voedingsadviespraktijk NLbewustvoedingsadvies. Ik leef het zelf en het werkt echt!