Een tas die precies bij jou past

Wist je dat een tas eigenlijk een hele trendy accessoire is? In plaats van alleen op je sieraden te letten kun je een outfit maken of breken met een tas. Gelukkig zijn ze in alle kleuren en maten te verkrijgen met elk hun eigen functie. Zo heb je altijd een tas die bij jou past.

Voor scholieren

Zeker voor jongeren is een goede schooltas van groot belang. Je moet er al je boeken in kwijt kunnen en vaak ook je laptop of een tablet. Door een tas te kiezen die bij jou past val je niet uit de toon en kun je je eigen stijl laten zien. Een tas met meerdere vakken is superhandig zodat je ook nog je lunchtrommel mee kan nemen.

Voor de ladies

Als vrouw ben je vaak ook erg modebewust en wil je naar welke gelegenheid je ook gaat de juiste tas bij je hebben. Er zijn zat keuzes zoals de standaard handtas, maar ook een tote bag, een crossover bag, een clutch of een shopper zijn onmisbaar in je collectie. Of je nu veel of weinig mee wilt meenemen alles moet erin passen zodat je overal op voorbereid kunt zijn.

De absolute must-have

Heb je wel eens gekeken naar een merktas? Er zijn zoveel keuzes aan mooie merken, maar de Ted Baker tas is er toch eentje die er ver tussenuit springt. Het merk is gestart in 1987 dus loopt al wat jaren mee in de industrie. De tassen zijn in diverse moderne kleuren verkrijgbaar, maar richt zich vooral op de kleuren van nu. Zo kun je denken aan zachte pasteltinten en hou je niet van een kleurtje dan ga je voor het klassieke zwart. Een zwarte tas is een accessoire dat met alles te combineren valt. Ken je de term zwart past bij alles? Met een tas van Ted Baker is dit absoluut het geval. Los van alleen tassen is het een merk dat zich ook richt op hetgeen wat in je tas hoort. Wat dacht je van een bijpassende portemonnee?

Waarom een tas

Wist je dat er ontelbaar redenen zijn om een tas bij je te dragen? Los van het feit dat het leuk staat, is het ook ontzettend handig. Wanneer je een jas hebt zonder of juist met kleine zakken, kun je alles in je tas stoppen. Tassen hebben vaak verschillende vakken zodat je nooit meer op zoek bent naar je mobieltje die toevallig helemaal onder in de tas ligt. Ook je make-up, je portemonnee, een pen en papier om te schrijven en uiteraard je sleutels. Alles past in een tas. Het mooie van een tas is dat je alles bij elkaar hebt en zo ook minder risico loopt om je spullen kwijt te raken. Door hem dicht te ritsen hoef je ook niet bang te zijn om beroofd te worden. Kortom, er is absoluut geen enkele reden waarom mensen nog zonder een tas de deur uit zouden hoeven gaan.

Matthijn Tromp Voeding en lifestyle coach

Voel jij je niet fit? Zit je kleding niet lekker? Voel jij je onzeker over je lichaam? Heb je weinig energie om leuke dingen te doen? Zonde! Dat kan echt anders. Ik kan en wil je graag helpen omdat ik oprecht geloof in de kracht van de juiste voeding en de juiste leefstijl. Ik ben gediplomeerd voedingscoach en ervaringsdeskundige. Alles wat ik weet deel ik met je (en de 100.000 andere maandelijkse bezoekers van deze website) in de artikelen die ik regelmatig post, via de e-boeken die ik in eigen beheer uitgeef en door persoonlijk voedingsadvies te geven via mijn online voedingsadviespraktijk NLbewustvoedingsadvies. Ik leef het zelf en het werkt echt!