Comfort en verkoeling met de mobiele airco 12000 BTU

Terwijl jij er alles aan doet om een gezonde levensstijl te onderhouden en wekelijks voldoende beweging te krijgen, lokken de hoge temperaturen tijdens een hittegolf niet echt tot een intensieve workout. Liever lig je op die warme dagen in de schaduw een boek te lezen of zoek je verkoeling op het strand.

Maar toch vind je het belangrijk om in beweging te blijven. En dat is belangrijk. Maar tijdens warme zomerperiodes moet je ervoor waken niet te diep te gaan terwijl de zon op je lichaam brandt en de hoge temperaturen naar je hoofd stijgen. Om de beweging goed te combineren met het warme weer biedt een mobiele airco 12000 BTU uitkomst.

Het koelvermogen van de mobiele airco

Wat betekent nu de BTU in mobiele airco 12000 BTU? Dit is het koelvermogen van de mobiele airco dat aangeeft hoeveel lucht de airco per uur kan toevoegen of verwijderen. De afkorting staat voor British Thermal Unit en geeft aan hoeveel warmte er wordt gemeten. Afhankelijk van het aantal kubieke meters die je wilt afkoelen, kun je bepalen hoe groot het koelvermogen van jouw mobiele airco moet zijn. Per kubieke meter heeft een mobiele airco ongeveer 100 tot 135 BTU nodig. Is de ruimte die je wilt verkoelen te klein voor de mobiele airco 12000 BTU? Dan kun je overwegen een mobiele airco 9000 BTU aan te schaffen die efficiënter is in een kleinere kamer.

De mobiele airco 12000 BTU: ideaal bij het sporten

Je maakt een stevige sportsessie tijdens de warme zomerdagen gemakkelijker wanneer je een mobiele airco 12000 BTU naast je hebt staan. Ideaal voor in de sportschool, maar ook als je thuis een workout organiseert en in de woonkamer je oefeningen wilt doen. Het grote voordeel van de mobiele airco is dat je die mee kunt nemen naar iedere ruimte, zodat je waar je maar wilt je training wilt doen.

Hoge temperaturen die de 30 graden aantikken stimuleren niet echt om te gaan bewegen, maar zet je de mobiele airco 12000 BTU van tevoren aan om de ruimte alvast af te laten koelen. Dan heb je al veel meer zin om aan de slag te gaan en in aangename temperaturen een goede workout te doen. Geeft niet alleen een super voldaan gevoel, maar je onderhoudt ook je gezonde lichaam tijdens de hete zomerperiode. En ben je klaar met je sessie, dan kun je heerlijk bijkomen met een gezonde lunch of een lekkere fruitsmoothie.

Zorg voor een mobiele airco 12000 BTU tijdens je workouts

Ben jij klaar voor een warme zomer waarin je ook dan je sportschema hebt ingepland? Vermijd de buitensporten in de hoge temperaturen, maar doe je workouts binnenshuis. En om het jezelf haalbaar te maken, zet je een mobiele airco 12000 BTU naast je sportmat, zodat je niet wegsmelt tijdens je training. Kijk of je een mooie mobiele airco met slang kunt vinden  om te bepalen welke uitvoeringen het meest efficiënt zijn om je workouts tot optimale sportsessies te maken.

Matthijn Tromp Voeding en lifestyle coach

Voel jij je niet fit? Zit je kleding niet lekker? Voel jij je onzeker over je lichaam? Heb je weinig energie om leuke dingen te doen? Zonde! Dat kan echt anders. Ik kan en wil je graag helpen omdat ik oprecht geloof in de kracht van de juiste voeding en de juiste leefstijl. Ik ben gediplomeerd voedingscoach en ervaringsdeskundige. Alles wat ik weet deel ik met je (en de 100.000 andere maandelijkse bezoekers van deze website) in de artikelen die ik regelmatig post, via de e-boeken die ik in eigen beheer uitgeef en door persoonlijk voedingsadvies te geven via mijn online voedingsadviespraktijk NLbewustvoedingsadvies. Ik leef het zelf en het werkt echt!