CLIQI, VERNIEUWEND EN TRANSPARANT ONLINE MARKETING BUREAU

CLIQI, VERNIEUWEND EN TRANSPARANT ONLINE MARKETING BUREAU VOOR 

KLEINE EN MIDDELGROTE BEDRIJVEN IN NEDERLAND!

CliQi is een startende (5 januari 2021) full-service digital marketing agency in Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd aan het Zaailand in Leeuwarden. Waar grote bedrijven grote marketingbudgetten hebben om toegang te krijgen tot toptalenten en hoogwaardige technologieën. Is het voor kleine en middelgrote bedrijven niet betaalbaar en lastiger om up to date te blijven over alle nieuwe digitale ontwikkelingen in de wereld van online marketing. De groei van een bedrijf stagneert en mist de kans om online te groeien in omzet en potentiële afnemers.

Online marketing bureau CliQi is een betaalbare kennispartner voor het MKB in Nederland

Online marketing bureau CliQi is een betaalbare en laagdrempelige kennispartner voor al jouw online marketing vraagstukken. Gratis lesmateriaal, uitgebreide online marketing handleidingen en wij geven online cursussen over online groeimethodes. 

 

  • ONLINE MARKETING BUREAU CLIQI
  • DE ONLINE GROEIPARTNER VOOR ELK TYPE ONDERNEMING

 

Voor een klein bedrag per maand kunnen wij van jouw website een online marketingmachine maken. Een conversiegericht webdesign en vindbaar in de topposities in Google in jouw regio en markt.

Onderscheidende factor van Digital Marketing Agency: CliQi

CliQi is meer dan alleen een dienstverlener of een maandelijks abonnementen service. We zijn een team van deskundige developers, creatieve webdesigners, gepassioneerde digitale strategen en getalenteerde marketeers die dagelijks aan jouw website of marketingcampagnes werken om jouw online doelstellingen te behalen.  

ONZE MISSIE IS OM SAMEN MET JOU TE GROEIEN EN TE ONTWIKKELEN IN DE WERELD VAN ONLINE MARKETING.

Waar kunnen wij jou in ontzorgen:

We zouden jou als ondernemer kunnen ontzorgen in de volgende services:

  • Zoekmachine optimalisatie: Bovenaan in Google positioneren met jouw producten en diensten
  • Social media marketing: Een gestructureerde social media contentkalender over jouw bedrijf en diensten om de naamsbekendheid of omzet te verbeteren
  • Content marketing: Wij verzorgen jouw website pagina’s met verfrissende content waar je op positie #1 in Google mee kunt positioneren.
  • Webdesign: Wij kunnen jouw visie en ideeën voor webdesign tot leven brengen door middel van een innovatief ontwerp op maat voor jouw bedrijf. Wij werken aan honderden websites per jaar en brengen unieke inzichten op het gebied van conversie, ROI en gebruikerservaring (UX). 

Bovenstaande zijn een aantal van onze online marketingdiensten die CliQi aanbiedt. Voor het volledige overzicht verwijzen wij je graag door naar CliQi.nl.

Online groeien tijdens Corona

Het zijn moeilijke tijden voor vele traditionele ondernemers. Het coronavirus en vooral de COVID-19 maatregelen zorgen voor financiële problemen voor ondernemers die nog geen webshop of website in beheer hebben. Gelukkig kunnen wij kleine- en grotere ondernemingen helpen bij het lanceren van een webshop en het vindbaar maken in Google. Je kan ons mailen op info@cliqi.nl of bellen op 058-2037103.

Daag je ons uit? 

Heb je een simpele vraag over bepaalde kosten of wil je vrijblijvend jouw case of uitdaging aan ons voorleggen? Onze specialisten staan 24/7 voor jouw klaar.

Ben jij voor jouw bedrijf op zoek naar een samenwerking met een team van sterke online professionals om jouw bedrijf een online boost te geven? Meet CliQi!

CliQi: juist nu samenwerken

Bel: 058-2037103.

 

CliQi B.V.

Zaailand 100 A 8911 BN Leeuwarden

info@cliqi.nl

www.cliqi.nl

Matthijn Tromp Voeding en lifestyle coach

Voel jij je niet fit? Zit je kleding niet lekker? Voel jij je onzeker over je lichaam? Heb je weinig energie om leuke dingen te doen? Zonde! Dat kan echt anders. Ik kan en wil je graag helpen omdat ik oprecht geloof in de kracht van de juiste voeding en de juiste leefstijl. Ik ben gediplomeerd voedingscoach en ervaringsdeskundige. Alles wat ik weet deel ik met je (en de 100.000 andere maandelijkse bezoekers van deze website) in de artikelen die ik regelmatig post, via de e-boeken die ik in eigen beheer uitgeef en door persoonlijk voedingsadvies te geven via mijn online voedingsadviespraktijk NLbewustvoedingsadvies. Ik leef het zelf en het werkt echt!