menu
NLbewustgezons logo

Healthy Weight Checklist

Voel jij je niet fit? Zit je kleding niet lekker? Voel jij je onzeker over je lichaam? Heb je weinig energie om leuke dingen te doen? Zonde! Dat kan echt anders. Ik kan en wil je graag helpen omdat ik oprecht geloof in de kracht van de juiste voeding en de juiste leefstijl. Ik ben gediplomeerd voedingscoach en ervaringsdeskundige. Alles wat ik weet deel ik met je (en de 100.000 andere maandelijkse bezoekers van deze website) in de artikelen die ik regelmatig post, via de e-boeken die ik in eigen beheer uitgeef en door persoonlijk voedingsadvies te geven via mijn online voedingsadviespraktijk NLbewustvoedingsadvies. Ik leef het zelf en het werkt echt!

Andere bekeken ook:

Afvallen

Op gewicht blijven door deze 10 tips

Lees meer
Gezonde levensstijl

Leren afvallen. Eeehh, is dat te leren dan?

Lees meer
Gezonde levensstijl

GcMaf onder de loep. Helpt het kanker te genezen?

Lees meer

Aanmelden maandelijkse update