Verwen jezelf met een luxe make-over van top tot teen

De maand die voor iedereen het langste voelt is voorbij, de goede voornemens zijn voor velen weer geparkeerd tot volgend jaar en het is nog steeds koud buiten. Het begin van het jaar voelt vaak wat troosteloos en veel van ons zitten niet al te lekker in ons vel. Echter, nemen wij altijd het heft in eigen handen! Soms is jezelf verwennen met een make-over, precies hetgeen waardoor het leven jou weer toelacht! Wij hebben 3 plekken op een rijtje gezet die ervoor zorgen dat jij jezelf weer ‘brand-new’ voelt.

Verwen je haar bij de beste kappers van Amsterdam

We weten allemaal dat een ‘bad hair-day’ een bad day betekent. Of je nu je huidige haarstijl even een opfrisser wil geven, door de dode puntjes eraf te laten halen of een subtiele highlight er doorheen toe te voegen. Of dat je even iets helemaal nieuws wil zien in de spiegel. Als je haar aandacht heeft gehad zit het makkelijker en dat zorgt ervoor dat jouw ochtenden net dat beetje minder stressvol zijn. Gun jezelf een knipbeurt en blowout, of een kleurbehandeling, bij een van de beste kappers van Amsterdam.

Bezoek aan de privé spa voor ontspanning en herstel

De term make-over vraagt niet alleen om een resultaat dat er goed uitziet, maar ook om een resultaat dat goed voelt. Gun jezelf een welverdiend momentje rust na de hectische periode die we achter de rug hebben. Wat dacht je van met een vriend(in) of je partner naar een privé spa? Een paar uur jezelf onderdompelen in complete rust en warmte, om vervolgens als een herboren mens naar huis te gaan.

Meer zelfvertrouwen met een cosmetische behandelingen

Investeer in je aanzicht! Het klinkt ingrijpend en nep, maar dat hoeft helemaal niet. Een cosmetische kliniek doet ook aan prachtig natuurlijk uitziende ingrepen. Bij hen gaat het om het benadrukken van jouw schoonheid. Je kan bijvoorbeeld een filler of botox behandeling boeken, tegen rimpels of om volume bij te vullen. Maar, neem ook zeker een kijkje bij wat voor soorten huidtherapie en huidverbetering behandelingen hebben. Werk net even dat rimpeltje waar je al drie weken naar staart weg. Of investeer nu in een collageenbooster zodat je huid over een paar jaar nogsteeds straalt!

Laat je onderdompelen in luxe

Na een periode van lange dagen en hectiek verdien je het om jezelf te verwennen met een ervaring die al je zintuigen streelt. Denk aan een aromatherapie sessie waarbij heerlijke geuren je omringen terwijl je geniet van een ontspannende massage. Of misschien wil je jezelf trakteren op een luxe gezichtsbehandeling waarbij kalmerende muziek en zachte aanrakingen je laten wegdromen naar een staat van totale ontspanning. Het is belangrijk om af en toe te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en jezelf te omringen met luxe en comfort. Zoek een plek waar je je kunt overgeven aan verwennerij en laat jezelf onderdompelen in een oase van rust en welzijn.

Matthijn Tromp Voeding en lifestyle coach

Voel jij je niet fit? Zit je kleding niet lekker? Voel jij je onzeker over je lichaam? Heb je weinig energie om leuke dingen te doen? Zonde! Dat kan echt anders. Ik kan en wil je graag helpen omdat ik oprecht geloof in de kracht van de juiste voeding en de juiste leefstijl. Ik ben gediplomeerd voedingscoach en ervaringsdeskundige. Alles wat ik weet deel ik met je (en de 100.000 andere maandelijkse bezoekers van deze website) in de artikelen die ik regelmatig post, via de e-boeken die ik in eigen beheer uitgeef en door persoonlijk voedingsadvies te geven via mijn online voedingsadviespraktijk NLbewustvoedingsadvies. Ik leef het zelf en het werkt echt!

Geef een reactie