Slaap gezond met het juiste matras en topper van matt sleeps

Slaap gezond

Het kiezen van het juiste matras en topper is essentieel voor een goede en gezonde nachtrust. Matt Sleeps, een bedrijf dat bekend staat om zijn aandacht voor kwaliteit en comfort op het gebied van slaapcomfort biedt verschillende matrassen en toppers aan die aan jouw slaapbehoeften voldoen. 

Waarom kiezen voor Matt Sleeps?

Matt Sleeps is opgericht in 2016 en is een Nederlands bedrijf gevestigd in Amsterdam. Het Matt Sleeps matras en assortiment wordt online aangeboden en daarom wordt er 120 dagen de tijd gegeven om het matras gratis uit te proberen. Voor wie het Matt Sleeps matras toch eerst in het echt wil zien en voelen, kan langsgaan bij Productpine in Amsterdam (Rokin 58, Amsterdam). Hier staat op de tweede verdieping een showroommodel van het Matt Sleeps matras. Ook staat de Matt Sleeps boxspring hier. In België kun je het matras proberen bij de “Escape Store’ (Kerkstraat 22, Blankenberge). Daarnaast zijn de Matt matrassen te bewonderen in de Supperclub. Dit is een hippe club en restaurant in Amsterdam, waar 30 Matt matrassen zijn gebruikt in het interieur voor een luxe uitstraling.

Waarom is Matt Sleeps een gezonde keuze voor een ideale nachtrust?

Hier zijn enkele redenen waarom het juiste matras en topper van Matt Sleeps kunnen bijdragen aan een gezonde nachtrust:

  • Ondersteuning en comfort: Een goed matras en topper van Matt Sleeps zorgt voor de juiste ondersteuning van je lichaam, waardoor drukpunten worden verminderd en je ruggengraat goed uitgelijnd blijft. Dit kan helpen om spierpijn en rugklachten te verminderen.
  • Slaaphouding: Afhankelijk van je slaaphouding (rug, zij, buik), biedt Matt Sleeps matrassen en toppers die specifiek zijn ontworpen om aan de behoeften van elke slaaphouding te voldoen, waardoor je comfortabeler slaapt.
  • Materiaalkeuze: Matt Sleeps maakt gebruik van hoogwaardige materialen in hun matrassen en toppers, zoals traagschuim, latex of pocketvering, die elk hun unieke eigenschappen hebben om te zorgen voor een optimale slaapervaring.
  • Ventilatie en temperatuurregulatie: Matrassen en toppers van Matt Sleeps hebben ademende eigenschappen, wat de ventilatie bevordert en helpt bij het reguleren van de lichaamstemperatuur tijdens het slapen, wat vooral belangrijk is voor mensen die het snel warm hebben tijdens de nacht.
  • Hygiëne: Kwalitatieve matrassen en toppers van Matt Sleeps beschikken over een afneembare en wasbare hoes, wat helpt om een schone en hygiënische slaapomgeving te behouden.
  • Positieve reviews: Matt Sleeps heeft gedurende een Matt Sleeps review in 2023 met “Het Matt Matras” de prijs van de consumentenbond als “Beste uit de Test” in ontvangst mogen nemen. Dit houdt in dat het Matt matras volgens de Consumentenbond de beste keuze is en dus het beste matras van Nederland is. Voordat het Matt Sleeps matras deze prijs had gewonnen, hadden ze eerder het certificaat van “Groene Keuze” gekregen.
  • Garantie: Bij Matt Sleeps heb je recht op 10 jaar garantie na aankoop van het matras. Productiefouten, kuilen, vervallen materialen of doorligplekken vallen allemaal onder de garantie. Daarbij komt dat als er inderdaad schade is aan het matras, de bezorgkosten voor Matt zijn. Dat is nog eens service!

Bedenk dat de juiste combinatie van matras en topper voor iedereen anders is, afhankelijk van individuele voorkeuren en lichamelijke behoeften. Het is daarom raadzaam om, indien mogelijk, persoonlijk een bezoek te brengen aan een Matt Sleeps-winkel of hun website om meer te weten te komen over hun assortiment, producteigenschappen en mogelijkheden om de producten uit te proberen. Ook het lezen van klantrecensies kan je helpen een beter inzicht te krijgen in de ervaringen van anderen met de matrassen en toppers van Matt Sleeps.

Matthijn Tromp Voeding en lifestyle coach

Voel jij je niet fit? Zit je kleding niet lekker? Voel jij je onzeker over je lichaam? Heb je weinig energie om leuke dingen te doen? Zonde! Dat kan echt anders. Ik kan en wil je graag helpen omdat ik oprecht geloof in de kracht van de juiste voeding en de juiste leefstijl. Ik ben gediplomeerd voedingscoach en ervaringsdeskundige. Alles wat ik weet deel ik met je (en de 100.000 andere maandelijkse bezoekers van deze website) in de artikelen die ik regelmatig post, via de e-boeken die ik in eigen beheer uitgeef en door persoonlijk voedingsadvies te geven via mijn online voedingsadviespraktijk NLbewustvoedingsadvies. Ik leef het zelf en het werkt echt!