Categorie: Vegetarisch

Pompoensoep

Heerlijke pompoensoep met verse kruiden

Heerlijk pompoensoep. Makkelijk te maken en erg voedzaam. Pompoensoep zit vol met vezels, vitaminen en mineralen en ook gezonde vetten, eiwitten en complexe koolhydraten. De pompoensoep maak je extra lekker met chorizo en geitenkaas.

  By Redactie

Pompoensoep met kikkererwten

Pittige pompoensoep met kikkererwten

Pittige pompoensoep met kikkererwten vol met gezonde voedingsstoffen zoals eiwitten, complexe koolhydraten, gezonde vetten en vezels. Deze pompoensoep is erg voedzaam. De pepers laten je metabolisme wat stijgen zodat je wat meer calorieën verbrandt. Handig als je wat wilt afvallen.

  By Matthijn Tromp Voeding en lifestyle coach

Gezonde salade met gort

Salade met gort en quinoa. Lekker fris en voedzaam.

Een lekkere en gezonde salade met gort en quinoa. Gort en quinoa smaken een beetje nootachtig en zitten bomvol gezonde stoffen zoals eiwitten en mineralen. Ook geven ze je een verzadigd gevoel.

  By Redactie

havermout pannenkoeken

Havermout pannenkoeken met aardbeien en blauwe bessen

Heerlijke havermout pannenkoeken met rood fruit van bessen en aardbeien. Havermout is supergezond, want het bevat veel vezels en verzadigd voor lange tijd omdat de koolhydraten langzaam worden opgenomen. Ideaal dus, wanneer je op je gewicht wilt letten. Havermout is ook glutenvrij en het bevat de broodnodige eiwitten. Wetenschappers stellen ook dat je door het eten van havermout langer leeft. Het bevat de gezonde mineralen magnesium en selenium en het zou de risico's op hart- en vaatziekten verlagen. Havermout pannenkoeken zijn dus lekker gezond.

  By Matthijn Tromp Voeding en lifestyle coach

Vegaburger

Vegaburger van bonen met een frisse salade

Een lekkere vegaburger met verse kruiden en een frisse salade. Bonen bevatten veel vezels en gezonde eiwitten, zodat je een langdurig verzadigd bent en blijft. Bonen bevatten gezonde eiwitten, fosfor, ijzer, kalium, calcium en het belangrijke mineraal magnesium.

  By Redactie