Hoogwaardige kunst in lijsten van Humiio

pasted image 0Hoogwaardige kunst in lijsten van Humiio

We hebben allemaal wel een keertje een pauze nodig van het stadsleven. Het zou leuk zijn om iets anders te zien dan gebouwen en drukke mensen. Stel je voor dat je in een bos bent… onder hoge bomen, wandelend over een smal pad, niets dat je stoort. Kun je je voorstellen? Hang één van onze prachtige street art photography in je woonkamer, of een foto van een kalmerende oceaan om je hersenen te kalmeren.

Landschap muur kunst

Een landschap schilderij is echt een plek aan je muur die rust creëert. U kunt genieten van prachtige kustgebieden maar ook van mooie steden. We hebben een schilderij van elk landschap dat je leuk vindt. Het grote voordeel van een landschap schilderij aan je muur is dat elk landschap verschillende kleuren bevat. Zo kun je altijd een keuze maken die past bij de stijl van je interieur. Landschap schilderijen zijn regelmatig een variant van een herkenbaar en alledaags aanzicht. Zo hebben we in ons assortiment een schilderij van een boom die je elke dag ziet, maar nu bevatten de bladeren hele felle kleuren. Hierdoor blijft dit kunstwerk aan je muur altijd fris en uniek.

Zin in een beetje zomer? Het weergeven van een origineel landschap schilderij in uitnodigende tropische tinten kan de kou direct van een witte ruimte doen verdwijnen. Beeldende kunst en fotografie landschappen bieden ook een interessant contrast met houten muren. Probeer je favoriete weelderige landschap schilderijen te combineren met houten muren en een verscheidenheid aan planten om de aardse krachten van de natuur op te roepen.

Strandkunst aan de muur 

Een van de favoriete plekken van Nederlanders is het strand. U kunt er heerlijk uitwaaien en genieten van uw familie en vrienden. Het strand zorgt altijd voor een leuk dagje uit. Een schilderij van het strand doet je terugdenken aan al die mooie herinneringen en dat brengt meteen een glimlach op je gezicht. Het strand is een breed begrip en verschillende delen van dit natuurgebied zijn terug te zien in onze schilderijen. U kunt kiezen uit de bekende vuurtoren, strandhuisjes, kustgebieden, duinen en zeilboten. Daarnaast zijn de wall art lijsten van Humiio ook verkrijgbaar in verschillende stijlen, zodat je altijd een keuze kunt maken.

Hoe hoog moet ik mijn ingelijste wanddecoratie ophangen?

Wanneer je een mooi canvas of fotokunst in lijsten hebt gekocht, wil je natuurlijk dat deze goed hangt zodat jij en je gasten er zoveel mogelijk van kunnen genieten. Dat het vaak mis gaat, laat zien dat het ophangen van schilderijen op de juiste hoogte niet altijd even makkelijk is. Mensen hebben van nature de neiging om een ​​kunstwerk te hoog op te hangen.

Fotokunst op ‘gevoel’ inlijsten en ophangen

Om te voorkomen dat je schilderij te hoog hangt, is het aan te raden om de hoogte te bepalen in de positie die je normaal in de ruimte inneemt. Stel je voor dat je een enorm portret wilt ophangen, een zogenaamde kitchen wall art design wilt aanbrengen, ga dan op de bank zitten en laat iemand het schilderij voor de muur houden. Op deze manier kunt u eenvoudig ‘op gevoel’ de hoogte bepalen.

Veel mensen gaan ervan uit dat het midden van het schilderij op ooghoogte moet hangen, omdat dit het prettigst is om naar te kijken. Deze vuistregel is niet altijd van toepassing in een woonkamer, omdat de ooghoogte bij het zitten aanzienlijk verschilt van de ooghoogte bij het staan. Gebruik dus je buikgevoel en hang het schilderij wat hoger, zodat het vanuit verschillende posities te bewonderen is.

 

Matthijn Tromp Voeding en lifestyle coach

Voel jij je niet fit? Zit je kleding niet lekker? Voel jij je onzeker over je lichaam? Heb je weinig energie om leuke dingen te doen? Zonde! Dat kan echt anders. Ik kan en wil je graag helpen omdat ik oprecht geloof in de kracht van de juiste voeding en de juiste leefstijl. Ik ben gediplomeerd voedingscoach en ervaringsdeskundige. Alles wat ik weet deel ik met je (en de 100.000 andere maandelijkse bezoekers van deze website) in de artikelen die ik regelmatig post, via de e-boeken die ik in eigen beheer uitgeef en door persoonlijk voedingsadvies te geven via mijn online voedingsadviespraktijk NLbewustvoedingsadvies. Ik leef het zelf en het werkt echt!