De beste hulpmiddelen voor ouderen vind je bij LifeWatcher

Een ongeluk zit in een klein hoekje, luidt een oud Nederlands gezegde. Maar voor ouderen kan een klein ongelukje grote gevolgen hebben. Uit onderzoek is onlangs gebleken dat zo’n 30% van de ouderen in Nederland die op zichzelf wonen minstens een keer per jaar een val maken. Zo’n val kan ernstig letsel opleveren met mogelijk ernstige gevolgen. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Daarom zijn er de laatste jaren moderne hulpmiddelen voor ouderen op de markt gekomen om op een slimme manier gevaarlijke complicaties te voorkomen. In dit artikel vertellen we je er meer over!

Alarmknoppen en persoonlijke alarmen

Als een oudere valt en er is sprake van serieus letsel, dan is het belangrijk dat er zo snel mogelijk iemand ter plaatse is die hulp kan bieden. Een bekend hulpmiddel hiervoor is een persoonlijk alarm ouderen. Dit is eigenlijk een overkoepelende term voor hulpmiddelen waarmee een persoon snel contactpersonen kan alarmeren in een gevaarlijke situatie. LifeWatcher is een van de bekendste aanbieders van deze apparaten.

Neem bijvoorbeeld een alarmknop ouderen. We noemen dit ook wel een noodknop ouderen. Dankzij de ingebouwde simkaart kan de locatie van de alarmknop tot wel enkele meters nauwkeurig bepaald worden. Bij veel producenten moet je maandelijks betalen voor die simkaart, maar bij LifeWatcher hoeft dat niet. In plaats van een abonnement laad je de kaart op met een bedrag naar keuze.

Gratis verzendkosten

Bij bestellingen met een orderwaarde van boven de 129 euro, neemt LifeWatcher de verzendkosten voor zijn rekening. Je krijgt je bestelling dan dus helemaal gratis thuisbezorgd. Bij kleinere bestellingen betaal je maar 3,95 euro voor bezorging in Nederland en 9,95 euro in België.

Niet tevreden? Geld terug!

De producten van LifeWatcher worden inmiddels al door meer dan 120 duizend mensen gebruikt. Dat spreekt voor de kwaliteit en het gebruiksgemak van de producten. Natuurlijk kan het zo zijn dat de producten om een of andere reden toch niet helemaal bij jou passen. Geen zorgen: je kunt altijd binnen 14 dagen het product terugsturen, zonder opgaaf van reden. Je krijgt dan gewoon netjes je geld terug. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je het product in de originele verpakking en zonder gebruikssporen terugstuurt.

Matthijn Tromp Voeding en lifestyle coach

Voel jij je niet fit? Zit je kleding niet lekker? Voel jij je onzeker over je lichaam? Heb je weinig energie om leuke dingen te doen? Zonde! Dat kan echt anders. Ik kan en wil je graag helpen omdat ik oprecht geloof in de kracht van de juiste voeding en de juiste leefstijl. Ik ben gediplomeerd voedingscoach en ervaringsdeskundige. Alles wat ik weet deel ik met je (en de 100.000 andere maandelijkse bezoekers van deze website) in de artikelen die ik regelmatig post, via de e-boeken die ik in eigen beheer uitgeef en door persoonlijk voedingsadvies te geven via mijn online voedingsadviespraktijk NLbewustvoedingsadvies. Ik leef het zelf en het werkt echt!