Menu

Blog

Cart

Klanten Beoordelen nlbewustgezond.nl met een:

9.2 van 10 door 41 reviews

Bekijk de reviews bij de Feedback Company

Pagina 1 van 5
 1  2  3  4  5 >>
  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 18-07-2017
    5/ 5

    Zeer tevreden

    Hoe was uw ervaring met nlbewustgezond.nl?
    Perfect! Ik had zonder goed te kijken per ongeluk 2 sterk op elkaar lijkende e-books gekocht en werd hierover dezelfde dag nog gemaild om dit recht te zetten.

    Was u tevreden over de service?
    Ja

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 17-07-2017
    4.5/ 5

    Zeer tevreden

    Hoe was uw ervaring met nlbewustgezond.nl?
    .

    Was u tevreden over de service?
    Ja

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 17-07-2017
    4.5/ 5

    Zeer tevreden

    Hoe was uw ervaring met nlbewustgezond.nl?
    .

    Was u tevreden over de service?
    Ja

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 27-06-2017
    5/ 5

    Zeer tevreden

    Hoe was uw ervaring met nlbewustgezond.nl?
    NLbewustgezond geeft de juiste handvaten voor een fitter leven. Het is een erg fijne en duidelijke website. Het heeft mij geholpen met het creeëren van een plan met daarbij de juiste voeding en ik voel mij stukken fitter.

    Was u tevreden over de service?
    Ja

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 27-06-2017
    5/ 5

    Zeer tevreden

    Hoe was uw ervaring met nlbewustgezond.nl?
    Duidelijke website, alle (deel)onderwerpen netjes op een rijtje en makkelijk te vinden. Hele handige en bruikbare tips, zeker aan te raden!

    Was u tevreden over de service?
    Ja

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 25-06-2017
    4.5/ 5

    Zeer tevreden

    Hoe was uw ervaring met nlbewustgezond.nl?
    Mooie site, duidelijk verhaal. Veel nuttige tips, heb er nu al veel aan. 4 kilo kwijt en veel fitter.

    Was u tevreden over de service?
    Ja

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 23-06-2017
    4.5/ 5

    Zeer tevreden

    Hoe was uw ervaring met nlbewustgezond.nl?
    Ik vind het een goeie ervaring om meer te weten wat het met doet. Vind het ook fijn om te lezen wat je soms iets niet weet en dat je het makkelijk op ken zoeken. Positief.

    Was u tevreden over de service?
    Ja

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 21-06-2017
    5/ 5

    Zeer tevreden

    Hoe was uw ervaring met nlbewustgezond.nl?
    Ik ben hier via Facebook mee in aanraking gekomen en heb heel veel baat bij alle tips om in een goede conditie te komen en blijven!

    Was u tevreden over de service?
    Ja

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 21-06-2017
    5/ 5

    Zeer tevreden

    Hoe was uw ervaring met nlbewustgezond.nl?
    Zeer goede ervaring met NLBewustgezond.nl! Ik wou me meer verdiepen en toezetten om een gezondere levensstijl aan te houden, maar vond het lastig om te beginnen en uit te vinden hoe ik dat nou moest doen. NLBewustgezond.nl heeft me geholpen met de tips voor een gezondere levensstijl om dit daadwerkelijk te bereiken. Het e-boek "Gezond in 10 stappen" heeft mee super goed hierbij geholpen! Bedankt!

    Was u tevreden over de service?
    Ja

  • Naam:
    Beveelt u dit bedrijf aan: ja
    Datum: 21-06-2017
    5/ 5

    Zeer tevreden

    Hoe was uw ervaring met nlbewustgezond.nl?
    Super leuke contact, super goed en handig advies 🙂 Altijd fijn om fit te zijn !

    Was u tevreden over de service?
    Ja

Pagina 1 van 5
 1  2  3  4  5 >>

Andere bekeken ook:

Blog

Het tekort van de Schijf van Vijf

Lees meer
Gezonde levensstijl

Roomboter gezonder dan margarine?

Lees meer
Blog

Hypes rond gezonde voeding, wetenschap en economie

Lees meer