Hoe kies je de beste sportbeha voor jouw zomervakantie in Spanje?

Plan je een reis naar Spanje? Ontdek de beste hotels en restaurants in Madrid, Barcelona, ​​Sevilla en andere magische steden. Vind verborgen juweeltjes om te bezoeken in Mallorca, Andalusië, Catalonië en Baskenland.

Met eindeloze culturele festivals, stranden van wereldklasse en een beroemd nachtleven is Spanje 365 dagen per jaar indrukwekkend. Volgens Expatica heeft Spanje 47 UNESCO-werelderfgoedlocaties. Dit maakt Spanje het 3e gerangschikte land ter wereld, met prehistorische rotstekeningen, historische steden en gebouwen, bruggen, nationale parken en landschappen. Van Madrid tot Barcelona tot Girona tot Bilbao, het is zo’n levendig land. Of je nu de hellingen van de Sierra Nevada op gaat, door de wijngaarden van Rioja dwaalt of de zon aanbidt op de Canarische Eilanden, Spanje zal gegarandeerd elke dag van de week indruk op je maken.

Sporten tijdens je zomervakantie in Spanje

Waarom is een goede sport bh met vulling zo belangrijk voor sporten tijdens je vakantie? Twee goede redenen: comfort en high support. Comfort, want je wilt je kunnen concentreren op wat je doet in de beha, niet op de beha. En nummer twee, de borsten worden op hun plaats gehouden door high support onderdelen. Deze onderdelen keren niet terug naar hun oorspronkelijke lengte nadat ze zijn uitgerekt. Denk aan een overspannen elastisch koord. Deze onderdelen zijn hetzelfde. Oefening zorgt voor meer beweging van de borst, dus zonder ondersteuning worden deze textielen van een sport bh met beugel nog verder uitgerekt, wat bijdraagt ​​aan doorzakken.

Hoe groot is de impact van de activiteit die u doet? Kleine of grote impact? Hoe meer beweging, hoe meer ondersteuning je nodig hebt om de stress voor de borsten te minimaliseren. Vrouwen met grotere borstkas hebben meer ondersteuning nodig. Een Freya bh zorgt voor een fijne structuur voor de borsten na intensieve work-outs. 

Sporten aan de Costa Dorada

De Costa Dorada heeft een lange spectaculaire kustlijn en moderne verfijnde resorts. Het is gemakkelijk te bereiken met goedkope vluchten naar Barcelona en in de zomer vliegen goedkope chartermaatschappijen naar Reus in het hart van de regio. Een van de meest erkende resorts aan de Costa Dorada is ongetwijfeld Salou. Het is een leuk strand resort met stranden met blauwe vlag en tal van restaurants, bars en uitgaansgelegenheden. Salou is toevallig ook buren van PortAventura, een van Europa’s beste themaparken.

Sporten aan de prachtige zandstranden van de Costa Blanca

Prachtige zandstranden hebben deze regio in het zuidoosten van Spanje de naam ‘Witte Kust’ opgeleverd. Costa Blanca is de thuisbasis van de bruisende kosmopolitische badplaats Benidorm (en het populaire Levante-strand). Het is een bruisend strandresort met restaurants, bars, themaparken, waterparken en nog veel meer. Als een van de meest populaire Costa’s, heb je hier keuze te over. Je vindt er alles, van watersporten op het strand, restaurants en een geweldig nachtleven tot weelderige groene amandelbomen en sinaasappelboomgaarden die de regio uniek maken.

Om de traditie te proeven, verwelkomt de havenstad Dénia nog steeds bezoekers en biedt een mix van oud en nieuw. Als rust en stilte op de agenda staat, heeft het kleine kustplaatsje Moraira ongerepte natuur en dorpen die perfect zijn om te verkennen. Elders aan de Costa Brava vind je de stad Alicante, een bruisende stad met mooie geschiedenis, winkels, bars en restaurants.

Matthijn Tromp Voeding en lifestyle coach

Voel jij je niet fit? Zit je kleding niet lekker? Voel jij je onzeker over je lichaam? Heb je weinig energie om leuke dingen te doen? Zonde! Dat kan echt anders. Ik kan en wil je graag helpen omdat ik oprecht geloof in de kracht van de juiste voeding en de juiste leefstijl. Ik ben gediplomeerd voedingscoach en ervaringsdeskundige. Alles wat ik weet deel ik met je (en de 100.000 andere maandelijkse bezoekers van deze website) in de artikelen die ik regelmatig post, via de e-boeken die ik in eigen beheer uitgeef en door persoonlijk voedingsadvies te geven via mijn online voedingsadviespraktijk NLbewustvoedingsadvies. Ik leef het zelf en het werkt echt!