Recipe Tag: Cherry tomaatjes

Gevulde courgette

Gevulde courgette met rundergehakt en verse kruiden

Gevulde courgette met rundergehakt, verse kruiden en groenten. Gevulde courgette is koolhydraatarm, dus het veroorzaakt geen bloedsuikerpieken en het bevat gezonde eiwitten en vezels. Dit maakt deze gevulde courgette lekker verzadigend. Courgette is erg gezond. Een courgette bevat veel vezels, vitamine C, B1 e B2 en de mineralen, ijzer, calcium, magnesium en caroteen

  By Matthijn Tromp Voeding en lifestyle coach

Linzen

Salade van linzen, met koriander en geitenkaas

Een snel te bereiden, voedzame en gezonde maaltijdsalade van linzen, geitenkaas en verse koriander. Linzen zitten bomvol mineralen (ijzer en mangaan) en eiwitten vezels. Het doet je darmen goed en ze verzadigen enorm. Verse koriander is een gezond en geneeskrachtig kruid en bevordert je spijsvertering.

  By Redactie

Salade

Rucola salade met wortel, kool, radijs en cherry tomaatjes

Een heerlijke, gemakkelijk te bereiden maaltijdsalade. Vol gezonde vitamines, mineralen en vezels. Rucola sla is een goede bron van vitamine A en K. Vitamine A is goed voor je weerstand, je tandvlees en je gezichtsvermogen en vitaminen K speelt een belangrijke rol in je botvorming en bij het stollen van je bloed.

  By Redactie

Eiwitten Zalm

Verse moot zalm met groene asperges

Verse moot zalm met groene asperges. Eenvoudig te bereiden, gezond, smakelijk en fris. Een voedzame maaltijd, rijk aan vitaminen, mineralen een gezonde omega 3 vetten.

  By Matthijn Tromp Voeding en lifestyle coach