By Matthijn Tromp Voeding en lifestyle coach Avondeten, Salades, Vis Bakken, Koolhydraat arm, Paleo
november 29, 2015
Lekker, gebakken tonijn met avocado salade Bomvol gezonde omega 3 vetten en de nodige eiwitten. Omega 3 is goed voor je hersenen en het helpt zelfs om op je gewicht te blijven. Je kunt er ook voor kiezen om de tonijn niet te bakken en deze rauw op te dienen.
1was de sla en de tomaat
2ontdoe de avocado van de schil en snijd in blokjes
3snij de cherrytomaatjes door de helft
4meng dit alles in een kom door elkaar
5voeg naar smaak extra virgin olijfolie peper en zout toe
6verhit een koekenpan op een hoog vuur
7laat kokosvet smelten
8strooi verse peper en Keltisch zeezout op de beide kanten van de tonijn
9bak de tonijn 1 Minuten aan allebei de kanten (2 minuten in totaal dus)
10haal de gebakken tonijn uit de pan en leg het op een voorverwarmd bord
11laat de tonijn even een minuutje rusten
12doe de salade op een bord
13trancheer de tonijn en dien het op
Je moet ingelogd zijn op om een reactie te plaatsen.