Lamsrack met rozemarijn | Lamsvlees | NLbewustgezond.nl
Lamsrack
Lamsrack

Lamsrack met groenten en kletskop van kaas

  By Matthijn Tromp Voeding en lifestyle coach    , ,

april 17, 2016

Biologische lamsrack met verse rozemarijn, verse groenten en een kletskop van kaas. Lekker, smaakvol, afwisselend gemakkelijk te bereiden.

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 10 mins
  • Opbrengsten: 2 personen

Ingrediënten

6 lamsrackjes

200 gram bloemkool

200 gram broccoli

200 gram wortel

2 takjes rozemarijn

Keltisch zeezout

verse peper

1 teentje knoflook

arachideolie

100 gram oude kaas

Aanwijzingen

1zet de oven op 220 graden Celsius

2rasp de oude kaas

3leg bakpapier op een ovenplaat

4maak met een lepel cirkels van de geraspte kaas en druk deze zacht aan

5was de groenten en snijd ze in stukjes

6kook de groenten beetgaar in 10 Minuten

7kruid de lamsrack met peper en zout

8snijd de knoflook en wrijf de lamsrack ermee in

9verwarm een koekenpan met arachideolie

10bak de lamsrack aan beide kanten goudbruin

11haal de lamsrack uit de koekenpan en wikkel in aluminiumfolie

12plaats de ovenplaat met de geraspte kaas in de voorverwarmde oven en bak maximaal 5 Minuten goudbruin

00:00

0 Reviews