By Matthijn Tromp Voeding en lifestyle coach Avondeten Bakken, Koolhydraat arm, Paleo
april 17, 2016
Biologische lamsrack met verse rozemarijn, verse groenten en een kletskop van kaas. Lekker, smaakvol, afwisselend gemakkelijk te bereiden.
1zet de oven op 220 graden Celsius
2rasp de oude kaas
3leg bakpapier op een ovenplaat
4maak met een lepel cirkels van de geraspte kaas en druk deze zacht aan
5was de groenten en snijd ze in stukjes
6kook de groenten beetgaar in 10 Minuten
7kruid de lamsrack met peper en zout
8snijd de knoflook en wrijf de lamsrack ermee in
9verwarm een koekenpan met arachideolie
10bak de lamsrack aan beide kanten goudbruin
11haal de lamsrack uit de koekenpan en wikkel in aluminiumfolie
12plaats de ovenplaat met de geraspte kaas in de voorverwarmde oven en bak maximaal 5 Minuten goudbruin
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.