By Matthijn Tromp Voeding en lifestyle coach Groente, Vis Koolhydraat arm, Paleo
augustus 8, 2015
Verse moot zalm met groene asperges. Eenvoudig te bereiden, gezond, smakelijk en fris. Een voedzame maaltijd, rijk aan vitaminen, mineralen een gezonde omega 3 vetten.
Voorbereiding
1Snijd de rode ui en de knoflook in dunne plakjes
2Snijd de cherry tomaatjes door de helft
3Snijd de limoen in schijfjes
4Snijd de achterkanten van de asperges af
5Strooi naar eigen smaak peper op de moot zalm
Klaarmaken
1Zet de grillpan en de wok beiden op hoog vuur
2Wok de asperges ongeveer 7 Minuten en voeg de rode ui en de knoflook toe
3Besprenkel de moot zalm met olie en voeg peper naar smaak toe
4Doe de moot zalm in de grillpan en bak aan 2 kanten 5 Minuten
5De zalm is lekker wanneer hij nog een beetje rosé aan de binnenkant is
6Voeg naar eigen smaak de verse peper toe aan de groene asperges en als laatste de cherry tomaatjes
7Leg de groene asperges en de zalm op een bord en sprenkel de limoen over de zalm. Eet smakelijk!
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.